Help mee en steun een project

Wil je helpen om een specifiek project mogelijk te maken? Dat kan! Vanaf een bijdrage van € 10.000,- kun je een gerichte bestemming geven aan jouw gift. Zo weet je zeker dat jouw schenking ten goede komt aan het gekozen project.

Een project steunen kan ook als (familie)stichting, als vermogensfonds of met je bedrijf. Bekijk hieronder de verschillende projecten.

Voorkomen van dierenleed

AAP zich in voor betere wetgeving omtrent dierenwelzijn in Europa. Want door de oorzaken aan te pakken, kunnen we dierenleed pas écht tegengaan.

Noodreddingen

Snel handelen is een eerste vereiste als zich een noodredding aandient. AAP komt regelmatig in actie om dieren uit benarde situaties te halen.

Veilige en
duurzame verblijven

De verblijven en faciliteiten bij AAP worden intensief gebruikt en reparaties of aanpassingen zijn continu nodig. Daarbij kijken we naar duurzame oplossingen.

Gezonde voeding
voor de dieren

Veel dieren hebben vaak ernstige gezondheidsproblemen door jarenlang verkeerde en ongezonde voeding. Geef voor gezonde voeding en help ze er weer bovenop.

Gerealiseerd met hulp van donateurs:

Noodredding: € 42.000,-
In 2022 konden we diverse grote katachtigen redden uit het oorlogsgebied in Oekraïne.
Aanpassing Quarantaine: € 29.100,-
We konden een nieuwe luchtbevochtiger plaatsen voor goede kwaliteit van de binnenlucht.
Transportkisten: € 10.000,-
Met nieuwe transportkisten kunnen we onze dieren comfortabel en veilig vervoeren.
Previous slide
Next slide
Meer weten over projectsteun?
Ben je geïnteresseerd in een specifiek project om dieren een betere toekomst te geven? Of ben je op zoek naar een project dat meer bij je past? Er zijn diverse mogelijkheden voor grote en kleine projecten. Ik denk graag met je mee!

Bianca Piek
Relatiemanager Fondsenwerving
Telefoonnummer: 036 523 8781
E-mail: bianca.piek@aap.nl
Bianca Piek