Kom kijken

AAP heeft twee gespecialiseerde opvangcentra voor exotische dieren: AAP Almere en AAP Primadomus in Villena, Spanje. Hier vangen we dieren op, die uit vreselijke situaties komen. Elk dier krijgt bij ons zijn eigen trainings- en revalidatieplan, om zover dat mogelijk is, weer een gezond dier te worden.

Er zijn verschillende manieren waarop je een bezoek aan onze opvang kunt brengen. Zoals een rondleiding onder begeleiding van een gids of het op eigen gelegenheid lopen van het Rondje AAP, op de Kemphaan in Almere. Je bent van harte welkom bij Stichting AAP!

Rondleiding opvang Almere

Tijdens een rondleiding laten we de verschillende dierafdelingen zien en vertellen we je alles over ons werk en de dieren!

Digitale rondleiding Almere

Rondleidster Mariska neemt je mee langs de verschillende afdelingen van AAP. Luister naar ontroerende dierverhalen en kijk achter deuren die normaal gesloten blijven.

Rondje
AAP

Een 'Rondje AAP' is een wandelpad langs het terrein van AAP. Je ziet dan van een afstand de dieren van de Primatenafdeling en het Chimpanseecomplex.

Rondleiding opvang Spanje

Wist je dat het ook mogelijk is om je aan te melden voor een rondleiding in ons opvangcentrum in Spanje (regio Alicante)?

Adopteer een dier

Mainz

werd als huisdier gehouden
Adopteer voor 7,- per maand

Kalila

werd als baby gevonden in het bos
Adopteer voor 12,50 per maand

Flori

als huisdier gehouden in een kleine flat Adopteer voor 19,- per maand