Chiko

moest optreden als circusartiest
  • Herkomst Circus (Frankrijk)
  • Geslacht Mannetje
  • Diersoort Baviaan
  • Bedrag 12,50 per maand

Help Chiko zijn kunstjes te doen vergeten

Baviaan Chiko heeft een dieronterend verleden met verblindende schijnwerpers en harde muziek. Hij leefde in een Frans circus en moest daar vermoedelijk dag in dag uit kunstjes doen om het publiek te vermaken. Na het verbod op wilde dieren in circussen in Frankrijk, wilde de eigenaar van Chiko af. Chiko werd naar een ander Frans circus gebracht om vervolgens afgestaan te worden. Bij AAP in Almere hoeft Chiko nooit meer kunstjes te doen en kan hij eindelijk gewoon ‘dier’ zijn.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van nieuws over Chiko? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang en verzorging van dieren als Chiko.

null
Chiko bij AAP.

Cadeau-adoptie

Op zoek naar een origineel geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of kerst? Geef een adoptie cadeau! Met een cadeau-adoptie steun je baviaan Chiko.

Help jij Chiko zijn kunstjes te doen vergeten?
Baviaan Chiko moest optreden als artiest in een Frans circus. Een enorme lijdensweg, want deze kunstjes zijn vaak met gruwelijke trainingen aangeleerd. Sluit jij hem in je hart? Als adoptieouder draag je bij aan Chiko’s opvang en verzorging en volg je hem op de voet!

Ja, ik adopteer Chiko