Gericht geven

Naast doneren, een dier adopteren of sparen en inzamelen, zijn er nog veel meer mogelijkheden waarop je  exotische dieren een betere toekomst kunt geven.

Wist je bijvoorbeeld dat je ook gericht kunt geven? Zo kun je ervoor kiezen een bepaald project mogelijk te maken, een grote gift te doen of met je bedrijf te helpen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Geef met je bedrijf

Help AAP met jouw bedrijf en word bijvoorbeeld symbolisch adoptieouder van één van onze adoptiedieren!

Doe een grote gift

Wist je dat je met een grote gift een substantieel verschil kunt maken voor dieren in nood? Met 750,- kunnen we onze dierenambulance bijvoorbeeld voor drie maanden van brandstof voorzien!

Projectsteun

Ben je geïnteresseerd in het mogelijk maken van een specifiek project om dieren een betere toekomst te geven? Bekijk hier de mogelijkheden.
Je contactverzoek
Persoonlijke gegevens
E-mailadres wijzigen
Telefoonnummer wijzigen
Adres wijzigen
Oude adresgegevens
Nieuwe adresgegevens
Bankrekening wijzigen
Afmelden telemarketing
Hartelijk dank voor het doorgeven. Wij hebben 2 werkdagen nodig om je afmelding te verwerken. Ons telemarketingbureau zal je hierna niet meer bellen.
Aanpassen verzending Apenote en overige post
Mocht je binnenkort toch nog post van AAP ontvangen, dan komt dit doordat dit poststuk al bij de drukker ligt en ter verzending is aangeboden. Helaas is het dan te laat om verzending te voorkomen. Wij hopen je hiervoor begrip hebt.
Vraag
Gegevens van de overledene

Allereerst gecondoleerd met het overlijden van uw dierbare. In deze periode komt er veel op u af en moet er ook van alles geregeld worden. AAP maakt dat graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Heeft u liever persoonlijk contact neemt u dan telefonisch contact met ons op via 036-523 87 87.

Jouw gegevens

AAP stuurt altijd een bevestiging dat uw melding bij ons in de administratie is verwerkt. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt.

Klacht
Wijzigen of stopzetten van de automatische incasso
Nieuwe incasso

AAP gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring