Onze adoptiedieren

Wist je dat je bij AAP symbolisch een aap, tijger of ander dier kunt adopteren? Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van onze dieren.

Hoe werkt het adopteren van een dier?

Onze dieren kunnen samen meerdere adoptieouders hebben. Dankzij de steun van alle adoptieouders samen kan AAP dieren in nood blijven redden en liefdevol verzorgen. Als adoptieouder ontvang je niet alleen veel dank van de dieren, maar ook een mooi adoptiepakket met:

  • 1 Het adoptiecertificaat
  • 2 Een mooie foto van je dier
  • 3 Een biografie van je dier
  • 4 Informatie over de diersoort
  • 5 En daarnaast ontvang je 2 keer per jaar adoptienieuws over je dier en 4 keer per jaar het blad ‘Apenote’.

"Ik hoop nog heel lang mee te kunnen doen met het adoptieplan. Ik heb het goed en de dieren hadden het slecht. Bij AAP hebben ze een betere toekomst."

Mevrouw Groenewegen, adoptieouder van Mojo en Chatzi.
Je contactverzoek
Persoonlijke gegevens
E-mailadres wijzigen
Telefoonnummer wijzigen
Adres wijzigen
Oude adresgegevens
Nieuwe adresgegevens
Bankrekening wijzigen
Afmelden telemarketing
Hartelijk dank voor het doorgeven. Wij hebben 2 werkdagen nodig om je afmelding te verwerken. Ons telemarketingbureau zal je hierna niet meer bellen.
Aanpassen verzending Apenote en overige post
Mocht je binnenkort toch nog post van AAP ontvangen, dan komt dit doordat dit poststuk al bij de drukker ligt en ter verzending is aangeboden. Helaas is het dan te laat om verzending te voorkomen. Wij hopen je hiervoor begrip hebt.
Vraag
Gegevens van de overledene

Allereerst gecondoleerd met het overlijden van uw dierbare. In deze periode komt er veel op u af en moet er ook van alles geregeld worden. AAP maakt dat graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Heeft u liever persoonlijk contact neemt u dan telefonisch contact met ons op via 036-523 87 87.

Jouw gegevens

AAP stuurt altijd een bevestiging dat uw melding bij ons in de administratie is verwerkt. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt.

Klacht
Wijzigen of stopzetten van de automatische incasso
Nieuwe incasso

AAP gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring