Sparen en inzamelen

Wil je de dieren helpen, zonder direct geld uit te geven? Dat kan! Je kunt op verschillende manieren helpen.

Air Miles doneren

Help de dieren bij AAP door jouw Air Miles te doneren. Dit kost je niets maar betekent een wereld van verschil voor onze dieren!

Telefoons en cartridges

AAP ontvangt voor iedere ingezamelde telefoon of cartridge een vergoeding, die weer besteed wordt aan de zorg voor onze dieren.

Cadeaubon opsturen

Krijg je wel eens cadeaubonnen waar je vervolgens niets mee doet? Of heb je geen idee wat je ervan moet kopen? Doneer je cadeaubon dan aan AAP!

Verlanglijstje AAP

Giften in de vorm van spullen of diensten houden de kosten van de verzorging van onze dieren laag. Stuur spullen op die op ons verlanglijstje staan!

Geld inzamelen

Help AAP door geld in te zamelen. Bijvoorbeeld met een sponsorloop, een digitale collecte of door donaties te vragen ter ere van je verjaardag.
Je contactverzoek
Persoonlijke gegevens
E-mailadres wijzigen
Telefoonnummer wijzigen
Adres wijzigen
Oude adresgegevens
Nieuwe adresgegevens
Bankrekening wijzigen
Afmelden telemarketing
Hartelijk dank voor het doorgeven. Wij hebben 2 werkdagen nodig om je afmelding te verwerken. Ons telemarketingbureau zal je hierna niet meer bellen.
Aanpassen verzending Apenote en overige post
Mocht je binnenkort toch nog post van AAP ontvangen, dan komt dit doordat dit poststuk al bij de drukker ligt en ter verzending is aangeboden. Helaas is het dan te laat om verzending te voorkomen. Wij hopen je hiervoor begrip hebt.
Vraag
Gegevens van de overledene

Allereerst gecondoleerd met het overlijden van uw dierbare. In deze periode komt er veel op u af en moet er ook van alles geregeld worden. AAP maakt dat graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Heeft u liever persoonlijk contact neemt u dan telefonisch contact met ons op via 036-523 87 87.

Jouw gegevens

AAP stuurt altijd een bevestiging dat uw melding bij ons in de administratie is verwerkt. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt.

Klacht
Wijzigen of stopzetten van de automatische incasso
Nieuwe incasso

AAP gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring