Doneer jouw OV-chipkaart aan AAP

Wist je dat je met je (verlopen) OV-chipkaart waar nog saldo opstaat het verschil kunt maken voor dieren in nood? Het is nu namelijk mogelijk je restsaldo aan AAP te doneren.

Is je OV-chipkaart verlopen? Of ben je overgestapt naar reizen met je bankpas en ga je je OV-chipkaart niet gebruiken? Laat je restsaldo dan niet liggen, maar doneer het aan onze dieren! In de afgelopen vijf jaar is er bijna 30 miljoen euro aan saldo achtergebleven op ‘vergeten’ OV-chipkaarten. Voorkom dat jouw euro’s op je OV-chipkaart achterblijven en gebruik ze om de dieren bij AAP te helpen. Ook als je OV-chipkaart is verlopen kun je het restsaldo aan AAP doneren.

Hoe werkt het?

Je kunt je anonieme of persoonlijke OV-chipkaart per post opsturen naar AAP. Wij halen het resterende saldo er dan af en vernietigen vervolgens de kaart.

Wil je liever digitaal je restsaldo doneren? Vraag dan je saldo terug en laat het direct op het rekeningnummer van AAP terugstorten.
Let op: vul bij digitaal doneren het IBAN (rekeningnummer) van AAP in: NL64INGB0002777530

Wat jij het fijnst vindt!
Het verhaal van
tijgers Softi en Toph
Tijgers Softi en Toph werden als circusdieren vervoerd richting Rusland. Ze zaten ruim een week opgesloten in krappe kisten, konden zich amper bewegen en hadden nauwelijks te eten. Softi en Toph werden samen met drie andere tijgers naar AAP in Spanje gebracht.

De afgelopen jaren hebben we hard aan hun herstel gewerkt, en dankzij de professionele en liefdevolle zorg van onze dierenartsen en dierverzorgers knapten Softi en Toph langzaam maar zeker weer op.

Na vier jaar bij AAP vonden we een fijne plek voor de twee tijgers bij onze herplaatspartner The Wildheart Animal Sanctuary in Engeland.

Met jouw OV-chipkaart kunnen we dieren zoals tijgers Softi en Toph naar hun 'eindbestemming' brengen. Dankjewel!
Tijgers Softi en Toph

Op de hoogte blijven van AAP?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!