Doneer jouw Air Miles aan AAP

Wat fijn dat je Air Miles wilt doneren aan AAP! Je kunt zelf bepalen hoeveel Air Miles je aan AAP doneert. Een donatie van 200 Air Miles staat gelijk aan € 1,-.

Hoe werkt het?

Of contact Air Miles telefonisch via het servicecenter: 085-0022209.

Het verhaal van leeuw Govani
Leeuw Govani werd samen met zijn soortgenoot Silas en tijger Keni gebruikt in een Spaans circus. Toen het circus hiermee stopte, bleven de dieren achter in hun smerige kooiwagen vol met poep.

Govani zag er het slechtst uit. Hij was niet alleen broodmager, ook zijn nagels waren uitgetrokken en zijn tanden uitgeslagen. Van alle stress had hij een stuk van zijn eigen staart afgebeten.

Met jouw gespaarde Air Miles kunnen we dieren zoals leeuw Govani helpen. Dankjewel!

Vraag & antwoord - Air Miles doneren

Mogelijk wel. Om dat zeker te weten moet je zelf contact opnemen met Air Miles via 085-0022209 of door in te loggen op de Air Miles portal op airmiles.nl. Sinds de invoering van de AVG (Privacy) wetgeving in 2018 worden persoonsgegevens van de spaarders niet meer door Air Miles doorgegeven. AAP ontvangt de Air Miles nog wel, maar we kunnen je niet persoonlijk benaderen en/of bedanken omdat wij geen persoonsgegevens van Air Miles meer meekrijgen.

Soms wordt er wel vanuit Air Miles zelf een e-mail verstuurd naar AAP-spaarders of stuurt AAP een e-mail naar personen waarvan we vóór 2018 al wisten dat ze Air Miles voor ons spaarde.

Als je voor 2018 al automatisch spaarde dan doe je dat nog steeds. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Air Miles zelf via 085-0022209 of door in te loggen op de Air Miles portal op www.airmiles.nl. Staan er nog Air Miles op je pas dan spaar je niet automatisch. In dat geval moet je zelf je Air Miles, via de Air Miles portal of telefonisch, periodiek overzetten naar Stichting AAP.

Sinds de nieuwe regels van Air Miles in 2018 is dit helaas niet meer mogelijk voor nieuwe spaarders.

Dit kan alleen nog bij Air Miles zelf via 085-0022209 of door in te loggen op de Air Miles portal op www.airmiles.nl. Spaar je automatisch voor AAP vraag dan een pas aan met hetzelfde pasnummer. Je spaart dan automatisch door met de oude voorwaarden. Doe je dat niet dan krijg je een nieuwe pas met ander nummer en ga je sparen volgens de nieuwe regels en moet je de Air Miles via de Air Miles portal periodiek zelf  overzetten naar AAP.

Op de hoogte blijven van AAP?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!