Doneer jouw Air Miles aan AAP

Wat fijn dat je Air Miles wilt doneren aan AAP! Je kunt zelf bepalen hoeveel Air Miles je aan AAP doneert. Een donatie van 200 Air Miles staat gelijk aan € 1,-.

Hoe werkt het?

Of contact Air Miles telefonisch via het servicecenter: 085-0022209.

Het verhaal van tijger Suzu
Tijger Suzu werd in een illegale fokkerij ‘klaargestoomd’ om op te treden in het circus. Hij zat eenzaam opgesloten in een kleine kooi met betonnen vloer. Toen we Suzu voor het eerst zagen, was hij graatmager en zwaar vervuild. Hij was zo ernstig verwaarloosd dat het de vraag was of hij de verdoving wel zou overleven… Gelukkig ging de verdoving goed en konden we Suzu bevrijden..

Met jouw gespaarde Air Miles kunnen we dieren zoals tijger Suzu helpen. Dankjewel!
Tijger Suzu

Vraag & antwoord - Air Miles doneren

Mogelijk wel. Om dat zeker te weten moet je zelf contact opnemen met Air Miles via 085-0022209 of door in te loggen op de Air Miles portal op airmiles.nl. Sinds de invoering van de AVG (Privacy) wetgeving in 2018 worden persoonsgegevens van de spaarders niet meer door Air Miles doorgegeven. AAP ontvangt de Air Miles nog wel, maar we kunnen je niet persoonlijk benaderen en/of bedanken omdat wij geen persoonsgegevens van Air Miles meer meekrijgen. Soms wordt er wel vanuit Air Miles zelf een e-mail verstuurd naar AAP-spaarders of stuurt AAP een e-mail naar personen waarvan we vóór 2018 al wisten dat ze Air Miles voor ons spaarden.
Nee, dit is sind 10 juli 2023 helaas niet meer mogelijk. Air Miles heeft besloten de mogelijkheid om automatisch sparen te laten vervallen. We hopen uiteraard dat AAP op jouw steun en Air Miles mag blijven rekenen. Je kunt de Air Miles periodiek zelf overmaken aan AAP via de website van Air Miles. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Air Miles via 085-0022209.
Dit kan alleen nog bij Air Miles zelf via 085-0022209 of door in te loggen op de Air Miles portal op www.airmiles.nl.
Voor het doneren van Air Miles aan AAP log je in op de website van Air Miles met je Air Miles account. Mocht je nog geen account hebben, dan kan je dit heel simpel aanmaken a.d.h.v. je kaartnummer. Eenmaal ingelogd ga je naar ‘Mijn Air Miles’, ‘Inwisselen’, ‘Goede doelen’. Hier vind je de donatieknop van Stichting AAP. Vervolgens bepaal je zelf hoeveel Air Miles je aan AAP wilt doneren.

Op de hoogte blijven van AAP?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!