het witoorpenseelaapje

is ongeschikt als huisdier
  • Herkomst Noord-Oost Brazilië
  • Geslacht Mannetjes & vrouwtjes
  • Diersoort Witoorpenseelaapje
  • Bedrag 7,- per maand

Geef de witoorpenseelaapjes een dierwaardig bestaan

De witoorpenseelaapjes die we bij AAP opvangen hebben bijna allemaal een verleden als huisdier. Veel van hen zijn slachtoffer van (illegale) handel en worden op jonge leefdtijd al bij hun moeder weggehaald. Vervolgens belanden de dieren in krappe kooien in huiskamers. Helaas weten we bij AAP maar al te goed wat voor schadelijke gevolgen dit heeft. De witoorpenseelaapjes die we opvangen hebben vaak zowel fysieke als mentale gezondheidsproblemen. Sommige dieren hebben bijvoorbeeld nog nooit met een soortgenoot samengeleefd. Bij AAP in Almere ‘socialiseren’ we de witoorpenseelaapjes en helpen we ze er zowel fysiek als mentaal weer bovenop. Zo geven we ze een dierwaardig bestaan.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van nieuws over de witoorpenseelaapjes? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang en verzorging van dieren als de witoorpenseelaapjes.

Piepjonge witoorpenseelaapjes gered

Voorbeelden van witoorpenseelaapjes die bij AAP verblijven zijn Ari, Giuli en Miche. Deze piepjonge witoorpenseelaapjes werden tijdens een politiecontrole in Italië gevonden in een kooitje. Giuli en Miche hebben we inmiddels succesvol kunnen koppelen aan pleegouders Nguyen en Seine, die ook allebei een verleden als huisdier hebben.


Cadeau-adoptie

Op zoek naar een origineel geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of kerst? Geef een adoptie cadeau! Met een cadeau-adoptie steun je het witoorpenseelaapje.

Geef jij de witoorpenseelaapjes een dierwaardig bestaan?
Witoorpenseelaapjes worden nog steeds uit het wild geroofd om verkocht te worden als huisdier. Vervolgens worden ze eenzaam opgesloten in kleine kooien. Een vreselijk bestaan voor sociale dieren als witoorpenseelaapjes! Sluit je deze dieren in je hart? Als adoptieouder draag je bij aan hun opvang en verzorging en volg je de witoorpenseelaapjes op de voet!

Ja, ik adopteer het witoorpenseelaapje