Patou heeft jouw hulp nodig
Patou heeft jouw hulp nodig

 

Patou heeft
jouw hulp nodig

Tijger Patou
werd mishandeld
voor het geld...

JA, IK HELP TIJGER PATOU

Je gegevens
Titel
Adres
Contact
Mijn donatie
Amount
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijden stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.

Tijger Patou werd mishandeld voor het geld!

Van jongs af aan is Patou met veel dwang en op hardhandige wijze getraind om kunstjes op commando te doen. Zeer onnatuurlijk voor een machtige tijger en alleen mogelijk door grote angst voor 'de stok'. Die angst voor de stok mocht ze niet vergeten, dus de afranselingen werden regelmatig herhaald. En waarvoor? Om geld te verdienen! Patou is twaalf jaar misbruikt voor de filmindustrie; in films, reclamespots en televisieprogramma’s.

Bij thuiskomst stond er geen lekker bedje voor haar klaar, maar een vies klein hok dat ze moest delen met twee andere tijgers. Water moest ze drinken uit een verroeste drinkbak en haar buitenverblijf was een kleine, vieze modderbak. De verzorging mocht duidelijk niet veel kosten. 

Gelukkig voor Patou wilde haar Franse eigenaar met pensioen. Daardoor kon Stichting AAP haar en haar lotgenoten, Diva en Indy, redden. Geef Patou een onbezorgd pensioen!

Doneer voor tijger Patou

Boodschappenlijstje Patou: wat is jouw donatie waard?