Hoe werkt een bedrijfsadoptie

U kunt met uw bedrijf een dier adopteren. Hiermee draagt u direct bij aan zijn of haar verzorgingskosten. Het aantrekkelijke van een bedrijfsadoptie is dat u, in gezamenlijk overleg,  zelf het adoptiedier kiest. U kunt vrij over de adoptie communiceren en het is duidelijk waar uw geld naartoe gaat. Natuurlijk blijft het dier bij AAP, maar we houden u graag op de hoogte over uw adoptiedier.

Als bedrijfsadoptant ontvangt u:

  • Indien gewenst onze ondersteuning bij uw eigen communicatie naar uw achterban
  • uw logo en naam op onze website
  • adoptiecertificaat met foto op canvas
  • digitale foto van uw adoptiedier
  • levensverhaal van uw adoptiedier
  • 4x per jaar apenote op uw bedrijfsadres
  • 1x per jaar een update over uw dier
  • jaarlijks een rondleiding met uw medewerkers en/of relaties op het aap-terrein

Bezoeken mag!

U kunt zich op onze website aanmelden voor een rondleiding in Almere. Als u aangeeft van welk dier u adoptie-ouder bent, kunt u met een dierverzorger ook een kijkje nemen bij 'uw' dier (altijd onder voorbehoud).

Een uitzondering zijn de dieren die in AAP Primadomus (Spanje) zitten en de chimpansees; vanwege veiligheidsredenen zijn deze alleen vanaf een flinke afstand vanaf het openbare wandelpad te bewonderen.

Nerts Rawiri

Samen de zorg voor een dier

Voor de kostbare verzorging van de dieren zijn meerdere adoptie-ouders nodig. Uw adoptie is dus symbolisch. Samen met andere adoptie-ouders betaalt u mee aan de verzorging van alle dieren in de groep van 'uw' dier.

De duur van een adoptie

Dat kan variëren. Wij weten nooit hoe lang een dier bij ons blijft. Een dier kan herplaatst worden of overlijden. Wij bieden u dan een nieuw dier ter adoptie aan. U kunt uw steun overigens altijd beëindigen.

Betaling

Nadat we contact met u hebben opgenomen voor de keuze van het dier en de adoptie start, voldoet u het gehele bedrag direct in één keer. Ieder jaar krijgt u een nieuw verzoek tot betaling van de adoptiegelden, 1 maand voor het verstrijken van de adoptietermijn.

Adoptie beëindigen

Natuurlijk hopen wij dat uw bedrijf ons lang blijft steunen. Maar stoppen kan op elk gewenst moment. Een bedrijfsadoptie beëindigen kan met een e-mail of telefoontje. Bij tussentijdse beëindiging voor het verstrijken van de adoptietermijn vindt echter geen restitutie plaats.