Steun AAP
met jouw
bedrijf

Adopteer een tijger of leeuw in Spanje

Adoptiepakket Brul om hulp

Wist je dat je met jouw bedrijf symbolisch een tijger of leeuw bij AAP kunt adopteren? Onze grote katachtigen verblijven bij AAP Spanje, waar we speciale voorzieningen hebben gebouwd om deze dieren op te kunnen vangen.

Voor een bedrag van € 2.500 is jouw bedrijf een jaar lang bedrijfsadoptieouder van tijger Kyra of leeuwen Marley en Elsa. Hiermee lever je een waardevolle bijdrage aan hun dagelijkse opvang en verzorging!

Tijgerin Kyra

De eerste levensjaren waren voor tijgerin Kyra niet makkelijk. Ze werd geboren in een Spaans circus en zat daar opgesloten in een kleine ruimte. Toen ze vijf maanden oud was, werd ze uit medelijden gekocht door een particulier. Daar belandde ze opnieuw in een kleine, kale kooi, met een koude betonnen vloer. Uiteindelijk werd de tijgerin in 2016 in beslag genomen door de Spaanse autoriteiten en kreeg ze een veilige plek in ons opvangcentrum in Spanje.

Door een oude breuk die Kyra in haar verleden opliep, loopt ze chronisch mank. Desondanks lijkt ze hier geen last van te hebben en kan ze zonder pijn door haar verblijf in ons opvangcentrum in Spanje lopen. Sterker nog, Kyra is zelfs heel actief!

tijgerin Kyra
Leeuwen Marley en Elsa

Leeuwen Marley en Elsa hebben in hun jonge leven al veel meegemaakt. Als welpen werden zij bij hun moeder weggerukt en verkocht aan de hoogste bieder via het internet. Ze belandden in een huis in Duitsland en werden weggestopt in een klein kamertje. De twee ondernemende welpen waren hier duidelijk niet van gediend en wisten al snel te ontsnappen. Helaas werden ze toch weer gevangen en teruggebracht naar de eigenaar, maar die bleek niet de juiste papieren te hebben. Vervolgens kwamen de leeuwen in een kleine Duitse privédierentuin terecht. Steeds weer belandden ze ergens anders, omdat er eigenlijk geen plek voor ze was.

Toen wij het verhaal van Marley en Elsa hoorden, hebben we de welpen, broer en zus, naar AAP Spanje gebracht. Hier zijn ze veilig opgegroeid tot volwassen leeuwen.

Leeuwen Marley en Elsa

Wij zetten ons dagelijks met hart en ziel in om dieren als Kyra, Marley & Elsa te redden en een dierwaardig bestaan te geven. Alleen met jouw hulp kunnen wij ons werk doen.

Bedrijfsadoptieouder worden
Als je besluit bedrijfsadoptieouder te worden ontvang je niet alleen heel veel dankbaarheid van jouw adoptiedier, maar ook een mooi adoptiepakket. Je krijgt onder andere een foto van jouw dier op canvas en ontvangt twee keer per jaar adoptienieuws. Ook zijn jij en je medewerkers welkom voor een rondleiding in Almere én krijgen jullie de mogelijkheid een dierenverzorger in Spanje te spreken tijdens een digitale bijeenkomst!
Verrijking voor grote katachtigen
Regelmatig verrassen wij al onze grote katachtigen met verrijking, zodat ze zelf op zoek kunnen gaan naar iets lekkers en hun natuurlijke gedrag wordt gestimuleerd. We gebruiken verschillende soorten verrijking zoals eten, geuren en verplaatsbare voorwerpen zoals verschillende soorten ballen en grote ijsblokjes in de zomer.

Dit ontvang je als bedrijfsadoptieouder:

 • Jouw bedrijfslogo en naam op onze website
 • Adoptiecertificaat
 • Foto op canvas van jouw adoptiedier
 • Digitale foto van jouw adoptiedier
 • Biografie van jouw adoptiedier
 • 3x per jaar het blad ‘Apenote’ op jouw bedrijfsadres
 • 2x per jaar een update over jouw adoptiedier
 • Jaarlijks een rondleiding met jouw medewerkers en/of relaties bij AAP in Almere
 • Toegang tot de digitale rondleiding in Almere en Spanje
 • 1x per jaar een digitale meeting met een dierenverzorger in Spanje
 • De mogelijkheid om AAP Spanje te bezoeken voor een rondleiding (de reis naar Spanje is wel op eigen kosten)
 • Indien gewenst helpen we bij de communicatie naar je achterban over de adoptie
Adoptieouder worden met je bedrijf?
Overweeg je om AAP te steunen en bedrijfsadoptieouder te worden? Neem gerust contact met mij op voor vragen. Ik vertel je graag meer over de verschillende pakketten.

Bianca Piek
Relatiemanager Fondsenwerving
Telefoonnummer: 036 523 8781
E-mail: bianca.piek@aap.nl
Bianca Piek
Bekijk onze andere bedrijfsadoptiepakketten: