Steun AAP
met jouw
bedrijf

Adopteer Java-aap Eugen en zijn groep

Adoptiepakket Apengroep

Wist je dat je met jouw bedrijf symbolisch een groep dieren kunt adopteren? Voor een bedrag van € 5.000 is jouw bedrijf een jaar lang bedrijfsadoptieouder van een bijzondere groep Java-apen: Eugen, Greg, Oz en Rash.

Van Maleisië naar Rotterdam naar Almere

Java-apen Greg, Oz, Rash en Eugen verblijven alweer een aantal jaren op de Apeneilanden bij AAP in Almere. Ze voelen zich er zichtbaar thuis. De dieren vormen een hechte groep, met Eugen als leider. De groep van Eugen is op een bijzondere manier bij AAP terechtgekomen; de Java-apen gingen zoals elke dag op pad in hun leefgebied in Maleisië.

Een dag vol klimmen, klauteren en, zo bleek later, wel héél veel avontuur. De dieren klommen namelijk nietsvermoedend via een touw op een vrachtschip van rederij Maersk. De eindbestemming was niet bepaald om de hoek; de haven van Rotterdam. Na een lange, vermoeiende reis kwamen ze daar aan. Gelukkig kon de groep uiteindelijk naar AAP in Almere komen
De groep van Eugen op het vrachtschip.
De groep van Eugen op het vrachtschip.
Omdat Eugen en de andere apen het herpesvirus hebben, is de kans op het vinden van een herplaatspartner zeer klein. Daarom hebben ze bij AAP een permanent onderkomen gekregen op één van de Apeneilanden.

Video: de groep van Eugen op de Apeneilanden

Wij zetten ons dagelijks met hart en ziel in om dieren als Eugen, Greg, Oz en Rash te redden en een dierwaardig bestaan te geven. Alleen met jouw hulp kunnen wij ons werk doen.

Bedrijfsadoptieouder worden
Als je besluit bedrijfsadoptieouder te worden ontvang je niet alleen heel veel dankbaarheid van Eugen en zijn groep, maar ook een mooi adoptiepakket. Je krijgt onder andere een foto van de dieren op canvas en ontvangt twee keer per jaar adoptienieuws. Ook zijn jij en je medewerkers welkom voor een rondleiding in Almere én krijgen jullie de mogelijkheid een dierverzorger van de eilanden te spreken tijdens een digitale bijeenkomst!

Dit ontvang je als bedrijfsadoptieouder:

 • Jouw bedrijfslogo en naam op onze website
 • Vermelding in ons donateursblad ‘Apenote’
 • Adoptiecertificaat
 • Foto op canvas van jouw adoptiedieren
 • Digitale foto van jouw adoptiedieren
 • Biografie van jouw adoptiedieren
 • 3x per jaar het blad ‘Apenote’ op jouw bedrijfsadres
 • 2x per jaar een update over jouw adoptiedieren
 • Jaarlijks een rondleiding met jouw medewerkers en/of relaties bij AAP in Almere
 • Toegang tot de digitale rondleiding in Almere en Spanje
 • 1x per jaar een digitale meeting met een dierenverzorger van de eilanden
 • Indien gewenst helpen we bij de communicatie naar je achterban over de adoptie
Extra steunen? Kies dan voor het pakket AAP & Apeneiland
Wil je meer doen voor Eugen en zijn groep? Adopteer dan ook het eiland waar zij op verblijven! Voor een bedrag van € 7.500 per jaar word je adoptieouder van Greg, Oz, Rash en Eugen én help je mee het eiland onderhouden. Met deze extra steun kunnen we bijvoorbeeld verrijkingsmaterialen aanschaffen en noodzakelijke aanpassingen en reparaties aan de klimconstructies en verblijven uitvoeren.
Adoptieouder worden met je bedrijf?
Overweeg je om AAP te steunen en bedrijfsadoptieouder te worden? Neem gerust contact met mij op voor vragen. Ik vertel je graag meer over de verschillende pakketten.

Bianca Piek
Relatiemanager Fondsenwerving
Telefoonnummer: 036 523 8781
E-mail: bianca.piek@aap.nl
Bianca Piek
Bekijk onze andere bedrijfsadoptiepakketten: