Steun AAP
met jouw
bedrijf

Help AAP met jouw bedrijf

Laat jouw betrokkenheid bij dierenwelzijn zien en steun AAP met jouw bedrijf. Maak jouw organisatie deelgenoot van onze droom: een einde maken aan het lijden van exotische dieren in Europa.

Dat kan op verschillende manieren: steun een project, adopteer een van onze dieren, sponsor een verblijf in de quarantaine of doe een grote gift. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Steun een project

Wil je helpen een specifiek project mogelijk te maken om dieren een betere toekomst te geven? Dat kan! Bekijk de projecten die je met jouw bedrijf kan steunen.

Word adoptant

Je kunt met jouw bedrijf symbolisch een dier adopteren of sponsor een verblijf in de quarantaine en help meerdere dieren bij de start van een betere toekomst.

Een grote gift

AAP heeft een ANBI status waardoor er fiscale voordelen gelden bij een zakelijke gift. Een gunstige manier van geven voor jou en een groot verschil voor onze dieren!

AAP op andere manieren helpen?

Bekijk ons verlanglijstje om te zien welke spullen we goed kunnen gebruiken. Of kom in actie met jouw bedrijf.
Meer weten over hoe je kunt helpen met jouw bedrijf?
Overweeg je om AAP te steunen met je bedrijf en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op. Ik denk graag mee over hoe jouw organisatie kan helpen exotische dieren een betere toekomst te geven!

Bianca Piek
Relatiemanager Fondsenwerving
Telefoonnummer: 036 523 8781
E-mail: bianca.piek@aap.nl
Bianca Piek