Hoe werkt een bedrijfsadoptie?

Je kunt met jouw bedrijf een dier adopteren. Hiermee draag je direct bij aan zijn of haar verzorgingskosten.

Het aantrekkelijke van een bedrijfsadoptie is dat je zelf het adoptiedier kiest. Na het kiezen van een van de opties, nemen wij contact met jou op om een dier te kiezen. Je kunt vrij over de adoptie communiceren en het is duidelijk waar jouw geld naartoe gaat.

Natuurlijk blijft het dier bij AAP, maar we houden je graag op de hoogte over jouw adoptiedier.

Deze dieren kan je adopteren

Chimpansee Marria leefde dertien jaar bij een Portugees gezin in huis. Al die jaren zag ze nooit een soortgenoot; iets wat heel belangrijk is voor een chimpansee.
Tijger Suzu werd klaargestoomd om op te treden in het circus. Suzu zat eenzaam opgesloten in een kleine kooi met betonnen vloer. Hij had geen eten, geen water en niks om zichzelf mee bezig te houden.
Leeuw Govani werd gebruikt als ‘circusartiest’. Toen het circus stopte, werd hij achtergelaten in een zwaar vervuilde kooiwagen. Hij was er zó slecht aan toe dat hij bijna niet kon lopen.
Previous
Next

Als bedrijfsadoptant ontvang je:

  • Indien gewenst onze ondersteuning bij jouw eigen communicatie naar je achterban
  • jouw logo en naam op onze website
  • adoptiecertificaat met foto op canvas
  • digitale foto van jouw adoptiedier
  • levensverhaal van jouw adoptiedier
  • 4x per jaar apenote op jouw bedrijfsadres
  • 1x per jaar een update over jouw dier
  • jaarlijks een rondleiding met jouw medewerkers en/of relaties op het aap-terrein

Samen de zorg

Voor de kostbare verzorging van de dieren zijn meerdere adoptie-ouders nodig. Jouw adoptie is dus symbolisch. Samen met andere adoptie-ouders betaal je mee aan de verzorging van alle dieren in de groep van ‘jouw’ dier.

Duur adoptie

Dat kan variëren. Wij weten nooit hoe lang een dier bij ons blijft. Een dier kan herplaatst worden of overlijden. Wij bieden u dan een nieuw dier ter adoptie aan. Je kunt jouw steun overigens altijd beëindigen.

Betaling

Nadat we contact met je hebben opgenomen voor de keuze van het dier en de adoptie start, voldoe je het gehele bedrag direct in één keer. Ieder jaar krijg je een nieuw verzoek tot betaling van de adoptiegelden, 1 maand voor het verstrijken van de adoptietermijn.

Adoptie beëindigen

Natuurlijk hopen wij dat jouw bedrijf ons lang blijft steunen. Maar stoppen kan op elk gewenst moment. Een bedrijfsadoptie beëindigen kan met een e-mail of telefoontje. Bij tussentijdse beëindiging voor het verstrijken van de adoptietermijn vindt echter geen restitutie plaats.

Een dier adopteren met jouw bedrijf?
Overweeg je om AAP te steunen met jouw bedrijf en een dier te (symbolisch) te adopteren? Neem gerust contact met ons op voor vragen!

Voor informatie:
Telefoon: (+31) (0)36 523 87 87
E-mail: info@aap.nl
Receptie 1 (1)