Help mee

Kalila wil zielsgraag moederliefde

Baby-berberaapje Kalila werd gevonden in een Frans parkje. Hulpeloos en moederziel alleen zat ze daar. Ze is hoogstwaarschijnlijk door handelaren bij haar moeder weggerukt in de bossen van Noord-Afrika. Helaas kunnen we Kalila haar moeder niet teruggeven, maar moederliefde wel! De kleine Kalila is nu veilig bij AAP in de armen van haar pleegmama Zatoute. Het had heel anders met dit kleintje kunnen aflopen… 

Help jij mee Kalila veilig te laten opgroeien?

Doneer

Baby-berberaapje Kalila

 

Sluit een dier in je hart

Adopteer Leeuw Reza

Draag bij aan onderdak, gezonde voeding en de juiste verzorging van een adoptiedier (naar keuze). Je ontvangt als eerste de leukste updates over je adoptiedier via filmpjes, kaartjes en nieuwsbrieven.

Word adoptieouder

WORD DONATEUR

Berberapen

Help vandaag nog mee om berberaapjes als deze én vele andere dieren een dierwaardige toekomst te geven! Je ontvangt 4 keer per jaar het blad de Apenote met de ontroerendste dierenverhalen en meer over ons werk.
 

Word donateur

DONEER AIR MILES AAN AAP

Spaar Air Miles voor Michiko

Jouw Air Miles betekenen een wereld van verschil voor dieren in nood. Doneer je Air Miles eenmalig of automatisch aan AAP. Hiermee geef je dieren in nood een nieuw leven met soortgenoten. 
 

Air miles doneren