Help mee

GEEF DIEREN WEER EEN TOEKOMST

AAP vangt dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa. Dit kunnen we doen dankzij de hulp van tienduizenden trouwe donateurs, Airmiles-spaarders, partners, inzamelaars van mobieltjes en cartridges en vele vrijwilligers. Help jij ook mee?

BelastingvoordeelBelastingvrij schenken

Er bestaat een mooie eenvoudige manier van steunen, waarbij je voor een langere periode belastingvrij kunt schenken aan AAP. Zonder dat het je extra geld kost, kun je juist geld terugkrijgen van de Belastingdienst en kunnen de bewoners bij AAP rekenen op steun voor langere tijd.

Lees hier verder

Producten gevraagd  

Onze dieren krijgen elke dag verrijking; uitdagend speelmateriaal dat het natuurlijke gedrag van de dieren stimuleert. Bijvoorbeeld een bal met gaatjes erin waar ze nootjes uit kunnen peuteren. Of een slinger van frisbees waarin ze lekkere honing of appelstroop kunnen vinden.

Wij kunnen bijvoorbeeld honing, appelstroop, rozijnen en andere producten goed gebruiken om nieuwe verrijking te maken!

Ik help mee!

DONEER JE CADEAUBON

Marria

Zet je cadeaubon om in een donatie! Voor elke ingeleverde cadeaubon ontvangen wij een ruime vergoeding voor dieren als chimpansee Marria.

Cadeaubon doneren

DONEER JE AIR MILES

Govani

Help jij leeuw Govani en de andere dieren bij AAP door jouw Air Miles te doneren? Dit kost jou niets, maar betekent een wereld van verschil voor onze dieren!

doneer jouw Air Miles

ADOPTEER EEN DIER

Adopteer Leeuw Reza

Steun op een leuke manier het werk van AAP en adopteer een dier. Zo draag je bij aan de opvang en zorg. Je krijgt een mooi adoptiepakket en ontvangt als eerste updates over jouw adoptiedier.

WORD ADOPTIEOUDER

DONEER NU  

Steun ons eenmalig of structureel, zodat wij de opvang van dieren in nood mogelijk kunnen blijven maken.

doneer nu

VERLANGLIJSTJE

AAP is naast financiële steun, ook enorm geholpen met 'sponsoring in natura'. Heb je spullen beschikbaar die op onze verlanglijst staan? Alvast bedankt!

verlanglijstje

INZAMELEN/RECYCLEN

Eigenlijk is het heel simpel. Recycling draagt bij aan een betere wereld, waaronder het behoud van bossen en natuur. Daarnaast ontvangt AAP voor elk ingezameld mobieltje of cartridge een vergoeding.

start met inzamelen  

 

 

Angela HZojuist heb ik namens mijn yogastudio een donatie gedaan van € 435 (voor elke deelnemer tussen kerst en oud & nieuw €3). dat jullie in 2020 maar weer veel goeds mogen doen! warme groet, Angela

Meld je aan voor vrijwilligerswerk bij AAP!

Wil je je aanmelden voor vrijwilligerswerk, dan kun je het aanmeldformulier vrijwilligerswerk invullen. Daarin kun je aangeven wie je bent, wat je wilt doen en hoeveel tijd je ter beschikking hebt. De minimale periode voor vrijwilligerswerk in Almere is 1 maand.

Een vrijwilligster bij AAP aan het werk.