Help mee

Kalila wil zielsgraag moederliefde

Baby-berberaapje Kalila werd gevonden in een Frans parkje. Hulpeloos en moederziel alleen zat ze daar. Ze is hoogstwaarschijnlijk door handelaren bij haar moeder weggerukt in de bossen van Noord-Afrika. Helaas kunnen we Kalila haar moeder niet teruggeven, maar moederliefde wel! De kleine Kalila is nu veilig bij AAP in de armen van haar pleegmama Zatoute. Het had heel anders met dit kleintje kunnen aflopen… 

Help jij mee Kalila veilig te laten opgroeien?

Doneer

Baby-berberaapje Kalila

 

GROTE INZAMELACTIE VOOR MARRIA!

Chimpansee Marria

Oude mobieltjes en cartridges kunnen voor dieren als Marria het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Gelukkig is Marria bij AAP, maar helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren én voor Marria willen we je vragen de lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

Vraag de gratis inzamelzak aan om je oude mobiel of cartridge in te leveren!

Inzamelzak aanvragen

WORD OOK DONATEUR VAN STICHTING AAP

Berberapen

Help vandaag nog mee om deze berberaapjes en vele andere dieren een toekomst te geven en ontvang 4 keer per jaar het blad Apenote over de dieren en ons werk. 

 

Word donateur

DONEER AIR MILES AAN AAP


Spaar Air Miles voor Michiko

Jouw Air Miles betekenen een wereld van verschil voor dieren in nood. Doneer je Air Miles eenmalig of automatisch aan AAP. Hiermee geef je dieren in nood een nieuw leven met soortgenoten. 
 

Air miles doneren