Help mee

Achille wil van het leven genieten

Chimpansee-opa Achille is inmiddels al een lange tijd bij AAP. Gelukkig, want hij begon zijn leven als circusdier en verdween vervolgens 32 jaar in een dichtgelaste, duistere, stalen kooi. De oude Achille blijven we met alle liefde verzorgen. Net als alle andere dieren die al lang bij AAP zijn. Want juist zij verdienen het zó om te genieten, voor zolang het nog kan. Wat gunnen we Achille een heerlijke oude dag bij AAP Primadomus. Help jij hem hierbij?

Doneer

Chimpansee Achille

GROTE INZAMELACTIE VOOR MARRIA!

Chimpansee Marria

Oude mobieltjes en cartridges kunnen voor dieren als Marria het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Gelukkig is Marria bij AAP, maar helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren én voor Marria willen we je vragen de lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

Vraag de gratis inzamelzak aan om je oude mobiel of cartridge in te leveren!

Inzamelzak aanvragen

WORD OOK DONATEUR VAN STICHTING AAP

Berberapen


Help vandaag nog mee om deze berberaapjes en vele andere dieren een toekomst te geven en ontvang 4 keer per jaar het blad Apenote over de dieren en ons werk. 

 

Word donateur

SPAAR AIR MILES VOOR LINDA


Foto van Linda

Jouw Air Miles betekenen een wereld van verschil voor dieren als Linda. Vraag de Air Miles-kaart en start met sparen! Hiermee geef je dieren als Linda een nieuw leven met soortgenoten. 

 

Air miles kaart aanvragen