Help mee

Mojo woog 40 kilo te veel

Chimpansee Mojo leefde 30 jaar bij een particulier in een vieze, donkere garage. Zijn eten bestond uit pasta, puddinkjes en bier. Hij was veel te dik en had veel last van een weggerot gebit. Eenmaal veilig bij AAP was het geen gemakkelijke weg voor Mojo. Hij was doodsbang voor soortgenoten en hij wilde lange tijd niet meer eten waardoor hij veel te snel af viel. We maakten ons zo’n grote zorgen... Er was écht een wonder nodig om hem te redden.

Met engelengeduld leerden onze dierverzorgers Mojo gezond te eten en te spelen met soortgenoot Freddy! Om Mojo op gezond gewicht te houden, krijgt hij nog steeds een speciaal dieet.

Help jij mee voor Mojo te zorgen?

Doneer

DONEER JE CADEAUBON

Marria

Zet je cadeaubon om in een donatie! Voor elke ingeleverde cadeaubon ontvangen wij een ruime vergoeding, die we gebruiken om dieren als chimpansee Marria liefdevolle en professionele zorg te geven.

Wil je een cadeaubon, of misschien wel meerdere bonnen, doneren? Vraag dan hieronder de antwoordenvelop aan en stuur jouw bon(nen) naar AAP.  

ANTWOORDENVELOP AANVRAGEN

DONEER JE AIR MILES

Fiffy

Help jij chimpansee Fiffy en de andere dieren bij AAP door jouw Air Miles eenmalig of automatisch te doneren? Dit kost jou niets, maar betekent een wereld van verschil voor onze dieren!

automatisch doneren

eenmalig doneren

SLUIT EEN DIER IN JE HART

Adopteer Leeuw Reza

Draag bij aan onderdak, gezonde voeding en de juiste verzorging van een adoptiedier (naar keuze). Je ontvangt als eerste de leukste updates over je adoptiedier via filmpjes, kaartjes en nieuwsbrieven.

WORD ADOPTIEOUDER