Help mee

De spoken uit Agapito’s verleden grijpen hem

Zijn verleden als huisdier is Agapito niet in de koude kleren gaan zitten… Bij AAP geven we hem liefdevolle zorg, frisse lucht en kan hij genieten van de zonnestralen. Maar toch zijn er dagen dat de spoken uit zijn verleden hem grijpen. Je ziet de angst in zijn ogen. In pure paniek gooit hij zichzelf op de grond en rolt heen en weer. Hij krabt en slaat hij zichzelf tot bloedens toe. Jongen, wat is jou allemaal aangedaan…

Help jij mee Agapito’s spoken te verjagen?

Doneer

Berberaap Agapito

 

GROTE INZAMELACTIE VOOR MARRIA!

Chimpansee Marria

Oude mobieltjes en cartridges kunnen voor dieren als Marria het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Gelukkig is Marria bij AAP, maar helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren én voor Marria willen we je vragen de lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

Vraag de gratis inzamelzak aan om je oude mobiel of cartridge in te leveren!

Inzamelzak aanvragen

WORD OOK DONATEUR VAN STICHTING AAP

Berberapen


Help vandaag nog mee om deze berberaapjes en vele andere dieren een toekomst te geven en ontvang 4 keer per jaar het blad Apenote over de dieren en ons werk. 

 

Word donateur

DONEER AIR MILES AAN AAP


Spaar Air Miles voor Marria

Jouw Air Miles betekenen een wereld van verschil voor dieren in nood. Doneer je Air Miles eenmalig of automatisch aan AAP. Hiermee geef je dieren in nood een nieuw leven met soortgenoten. 
 

Air miles doneren