Help mee

Suzu heeft jouw hulp nodig

Tijger Suzu leefde samen met leeuwen en apen in veel te kleine kooien bij een illegale fokkerij in Frankrijk. Zwaar verwaarloosd en zonder eten of drinken troffen we ze aan. De gefokte dieren werden door een circustrainer klaargestoomd om als circusdier verkocht te worden. De dieren zijn nu bij AAP en hebben jouw hulp heel hard nodig! Help jij mee aan hun herstel? Geef € 11,- voor een dag gezonde voeding voor Suzu.

Doneer

GROTE INZAMELACTIE VOOR MARRIA!

Chimpansee Marria

Oude mobieltjes en cartridges kunnen voor dieren als Marria het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Gelukkig is Marria bij AAP, maar helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren én voor Marria willen we je vragen de lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

Vraag de gratis inzamelzak aan om je oude mobiel of cartridge in te leveren!

Inzamelzak aanvragen

WORD OOK DONATEUR VAN STICHTING AAP

Berberapen


Help vandaag nog mee om deze berberaapjes en vele andere dieren een toekomst te geven en ontvang 4 keer per jaar het blad Apenote over de dieren en ons werk. 

 

Word donateur

SPAAR AIR MILES VOOR LINDA


Foto van Linda

Jouw Air Miles betekenen een wereld van verschil voor dieren als Linda. Vraag de Air Miles-kaart en start met sparen! Hiermee geef je dieren als Linda een nieuw leven met soortgenoten. 

 

Air miles kaart aanvragen