Help mee

Leeuw Govani beet door stress zijn staart af

Leeuw Govani werd samen met zijn soortgenoot Silas en tijger Keni gebruikt in een Spaans circus. Toen het circus hiermee stopte, bleven de dieren achter in hun smerige kooiwagen vol met poep. Govani ziet er het slechtst uit. Hij is niet alleen broodmager, ook zijn nagels zijn uitgetrokken en zijn tanden uitgeslagen. Van alle stress heeft hij een stuk van zijn eigen staart afgebeten. Toen we hem aantroffen was Govani zo verzwakt en uitgehongerd, dat hij bijna niet kon lopen en het arme dier heeft overal wonden.

Gelukkig is Govani nu bij AAP Primadomus omringd door mensen die hem geen pijn meer zullen doen. Ons team doet er alles aan om van Govani weer een krachtige leeuw te maken. Help jij mee hem aan te laten sterken?

Doneer

(Let op! Aangrijpende beelden!)

 

GROTE INZAMELACTIE VOOR MARRIA!

Chimpansee Marria

Oude mobieltjes en cartridges kunnen voor dieren als Marria het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Gelukkig is Marria bij AAP, maar helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren én voor Marria willen we je vragen de lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

Vraag de gratis inzamelzak aan om je oude mobiel of cartridge in te leveren!

Inzamelzak aanvragen

WORD OOK DONATEUR VAN STICHTING AAP

Berberapen


Help vandaag nog mee om deze berberaapjes en vele andere dieren een toekomst te geven en ontvang 4 keer per jaar het blad Apenote over de dieren en ons werk. 

 

Word donateur

SPAAR AIR MILES VOOR MARRIA


Spaar Air Miles voor Marria

Jouw Air Miles betekenen een wereld van verschil voor dieren als Marria. Vraag de Air Miles-kaart en start met sparen! Hiermee geef je dieren als Marria een nieuw leven met soortgenoten. 

 

Air miles kaart aanvragen