Help mee

Help mee aan het herstel van Marria

Chimpansee Marria leefde 13 jaar lang als ‘levende pop’ bij een Portugese familie in huis. Ze sliep in pyama in bed, douchte met ieder gezinslid en at wat de pot schafte. In al die jaren zag ze nooit een soortgenootje. We hebben jouw hulp nu heel hard nodig om Marria een veilig thuis met soortgenootjes te geven! Help jij mee aan haar herstel? Doneer €10,- voor gezonde voeding en een veilig thuis.

Doneren

 

LEVER JE MOBIELTJE OF CARTRIDGE IN VOOR AAP

Foto van Marria

Jouw cartridge of mobieltje betekent een veilig thuis voor Marria! AAP ontvangt namelijk voor elk mobieltje of cartridge dat wordt ingeleverd en opgeknapt kan worden een vergoeding. Help mee aan haar herstel en vraag de gratis inzamelenvelop aan om jouw mobieltje of cartridge in te leveren.

Inzamelenvelop aanvragen

WORD OOK DONATEUR VAN STICHTING AAP

Berberapen


Help vandaag nog mee om deze berberaapjes en vele andere dieren een toekomst te geven en ontvang 4 keer per jaar het blad Apenote over de dieren en ons werk. 

 

Word donateur

SPAAR AIR MILES VOOR LINDA


Foto van Linda

Jouw Air Miles betekenen een wereld van verschil voor dieren als Linda. Vraag de Air Miles-kaart en start met sparen! Hiermee geef je dieren als Linda een nieuw leven met soortgenoten. 

 

Air miles kaart aanvragen