Help mee: doneer voor Patou!

Tijger Patou werd mishandeld voor het geld...

Twaalf jaar lang werkte Patou in de filmindustrie. Met een stok werd ze op hardhandige wijze getraind om op commando te acteren. Die angst voor de stok mocht ze niet vergeten, dus de afranselingen werden regelmatig herhaald.

De Franse eigenaar wilde ten koste van Patou geld verdienen, daarom mocht haar verzorging niet te duur zijn. Zo propte hij Patou met twee andere tijgers in een veel te kleine kooi. De drinkbak was leeg en volledig verroest. Een grote modderbak diende als buitenverblijf en speelmaterialen waren duidelijk overbodige luxe.

Gelukkig voor Patou wilde haar eigenaar met pensioen. Daardoor kon Stichting AAP Patou en haar lotgenoten, Diva en Indy, redden. Geef haar een onbezorgd pensioen!

Doneer

Help tijger Patou

DONEER JE CADEAUBON

Marria

Zet je cadeaubon om in een donatie! Voor elke ingeleverde cadeaubon ontvangen wij een ruime vergoeding, die we gebruiken om dieren als chimpansee Marria liefdevolle en professionele zorg te geven.

Wil je een cadeaubon, of misschien wel meerdere bonnen, doneren? Vraag dan hieronder de antwoordenvelop aan en stuur jouw bon(nen) naar AAP.  

ANTWOORDENVELOP AANVRAGEN

DONEER JE AIR MILES

Govani

Help jij leeuw Govani en de andere dieren bij AAP door jouw Air Miles te doneren? Dit kost jou niets, maar betekent een wereld van verschil voor onze dieren!

doneer jouw Air Miles

ADOPTEER EEN DIER

Adopteer Leeuw Reza

Steun op een leuke manier het werk van AAP en adopteer een dier. Zo draag je bij aan de opvang en zorg. Je krijgt een mooi adoptiepakket en ontvangt als eerste updates over jouw adoptiedier.

WORD ADOPTIEOUDER

SUCCESSEN

In 2018 verzorgden we gemiddeld 463 dieren. We hebben in 2018 in 95 dieren opgevangen en 93 dieren herplaatst naar een nieuw thuis.  

Dit zijn
72 primaten
en
58 andere dieren