Help mee

Yupp was vastgebonden aan een touw

Ringstaartmaki Yupp zat haar eerste levensjaar vastgebonden aan een tafelpoot. Het touw was om haar middel geknoopt, waardoor ze allemaal wonden op haar buikje had. En haar staart, de trots van elke ringstaartmaki, was kaal. Waarschijnlijk kwam dat door alle stress.

Het gaat lichamelijk nu gelukkig een stuk beter met Yupp. Haar staart is alweer een stuk voller, maar ze is er nog lang niet. Binnenkort gaan we Yupp voorstellen aan haar soortgenoten. Omdat Yupp is ‘opgevoed’ door mensen, heeft ze nooit geleerd een ringstaartmaki te zijn. We zullen de samenvoeging met Yupp's soortgenoten dan ook met veel geduld en zorgvuldigheid aan moeten pakken.

Help jij Yupp verder te herstellen?

Doneer

Yupp

Je mobieltje voor Marria!

Marria

Oude mobieltjes en cartridges kunnen voor dieren als Marria het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Gelukkig is Marria bij AAP, maar helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren én voor Marria willen we je vragen de lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

Vraag de gratis inzamelzak aan om je oude mobiel of cartridge in te leveren!

INZAMELZAK AANVRAGEN

WORD DONATEUR

Berberapen

Help vandaag nog mee om berberaapjes als deze én vele andere dieren een dierwaardige toekomst te geven! Je ontvangt 4 keer per jaar het blad de Apenote met de ontroerendste dierenverhalen en meer over ons werk.
 

Word donateur

SLUIT EEN DIER IN JE HART

Adopteer Leeuw Reza

Draag bij aan onderdak, gezonde voeding en de juiste verzorging van een adoptiedier (naar keuze). Je ontvangt als eerste de leukste updates over je adoptiedier via filmpjes, kaartjes en nieuwsbrieven.

WORD ADOPTIEOUDER