servals
servals


 

Steeds meer
Servals...

Help!

AAP geeft dieren weer een toekomst

Dierenwelzijn staat nog altijd onder druk. Bij AAP verbeteren wij op een duurzame manier het welzijn van apen, grote katachtigen en andere exotische zoogdieren. We vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa.

onze aanpak 2020 in een notendop

Chimpansees gered

Yimmy

Chimpansees Congo, Tino en Yimmy werden gered uit een circus in Frankrijk. Ze hebben daar jarenlang kunstjes moeten doen. Bij AAP werken we aan hun herstel.

Doneer voor hun herstel

Aanpak wasberen

wasbeer

Regelmatig duiken wasberen op in Nederland. Dit zijn invasieve exoten die in heel Europa bestreden moeten worden, maar AAP is tegen het afschieten van de dieren. Wij zetten ons in voor een diervriendelijke aanpak.

Volg onze acties

EU circusban

EU circusban

Duizenden wilde dieren in Europa leiden nog steeds een miserabel bestaan in circustenten en –trailers. De #EUStopCircusSuffering campagne roept op dit onnodige leed voor eens en altijd te stoppen. Want wilde dieren zijn geen entertainers! 

Lees meer

Inzamelen voor AAP

Doe mee met het inzamelprogramma van AAP! Met de opbrengst hiervan kunnen we dieren in nood helpen er weer bovenop te komen.

Vraag een inzamelbox aan voor mobieltjes en cartridges

Doe mee

Mis niks van AAP!

Wil je niks van AAP missen? Schrijf je dan nu in voor onze e-mailnieuwsbrief Apemail! Je ontvangt dan 1 á 2 keer per maand het laatste nieuws over onze dieren, acties en reddingen in je mailbox.