Vriendencampagne
Vriendencampagne

Vrienden
gezocht!

Geef voor zorg en liefde

AAP geeft dieren weer een toekomst

Dierenwelzijn staat nog altijd onder druk. Bij AAP verbeteren wij op een duurzame manier het welzijn van apen, grote katten en andere zoogdieren. We vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa.

onze aanpak geredde dieren

Van triest naar trots

Suzu

De situatie waarin we tijger Suzu aantroffen was ronduit verschrikkelijk, maar gelukkig is hij nu veilig bij AAP. Na drie jaar verzorging is hij een vriendelijke en speelse tijger geworden. Help mee met de dagelijkse opvang en verzorging van dieren als Suzu!

Help mee

Doneer je cadeaubon

Marria

Zet je cadeaubon om in een donatie! Voor elke ontvangen cadeaubon ontvangen wij een ruime vergoeding voor dieren als chimpansee Marria. Je kunt nu ook digitaal je cadeaubon doneren!

Cadeaubon doneren

Born to be Wild

Berberapen

Om de berberaap te beschermen, pakken we de problemen bij de wortels aan. We werken daarom met een lokale aanpak om het stropen, de illegale handel en verdere afname van het leefgebied voor eens en altijd een halt toe te roepen. 

Lees meer

Inzamelen voor AAP

Doe mee met het inzamelprogramma van AAP! Met de opbrengst hiervan kunnen we dieren in nood helpen er weer bovenop te komen.

Vraag een inzamelbox aan voor mobieltjes en cartridges

Doe mee

Mis niks van AAP!

Wil je niks van AAP missen? Schrijf je dan nu in voor onze e-mailnieuwsbrief Apemail! Je ontvangt dan 1 á 2 keer per maand het laatste nieuws over onze dieren, acties en reddingen in je mailbox.