Linda
Linda


Gratis digitale
rondleiding

Kijkje achter de schermen

AAP geeft dieren weer een toekomst

Dierenwelzijn staat nog altijd onder druk. Bij AAP verbeteren wij op een duurzame manier het welzijn van apen, grote katachtigen en andere exotische zoogdieren. We vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa.

onze aanpak 2020 in een notendop

Eindelijk veilig!

Chiko

Na een vreselijk leven als circusartiest zijn bavianen Chiko en Floyd eindelijk veilig. Bij AAP hoeven ze nooit meer kunstjes te doen en kunnen ze hun nare verleden achter zich laten.

Steun deze dieren

Vrienden gezocht

Vriendencampagne

De eenzame berberaap Lulú, de kwetsbare leeuw Govani en de blinde chimpansee Wilma zijn voor altijd beschadigd door hun vreselijke verleden. Zij hebben blijvend extra zorg nodig.

Geef voor zorg en liefde

EU circusban

EU circusban

Duizenden wilde dieren in Europa leiden nog steeds een miserabel bestaan in circustenten en –trailers. De #EUStopCircusSuffering campagne roept op dit onnodige leed voor eens en altijd te stoppen. Want wilde dieren zijn geen entertainers! 

Lees meer

Inzamelen voor AAP

Doe mee met het inzamelprogramma van AAP! Met de opbrengst hiervan kunnen we dieren in nood helpen er weer bovenop te komen.

Vraag een inzamelbox aan voor mobieltjes en cartridges

Doe mee

Mis niks van AAP!

Wil je niks van AAP missen? Schrijf je dan nu in voor onze e-mailnieuwsbrief Apemail! Je ontvangt dan 1 á 2 keer per maand het laatste nieuws over onze dieren, acties en reddingen in je mailbox.