Getraumatiseerde luipaard Brave gered uit Oekraïne

Na een lange reis vanuit Oekraïne is luipaard Brave onlangs veilig aangekomen bij AAP in Spanje. Hier krijgt hij nu eindelijk de opvang en verzorging die hij nodig heeft om te kunnen herstellen van de trauma’s van de oorlog.

Aan zijn lot overgelaten in oorlogsgebied

Brave werd ontdekt door een groep militairen in oorlogsgebied in Oekraïne. De vierjarige luipaard was er slecht aan toe – uitgedroogd, ondervoed en enorm gestrest als gevolg van de voortdurende conflicten in de regio. Vermoedelijk werd Brave door een particulier als huisdier gehouden en is hij aan zijn lot overgelaten toen zijn eigenaar moest worden geëvacueerd…

Getraumatiseerd

Met gezonde voeding en de nodige medische zorg wordt Brave gelukkig langzaamaan fysiek sterker. Maar ondanks deze verbeteringen in zijn fysieke gezondheid laat hij duidelijke tekenen van posttraumatische stress zien. Bij AAP doen we er dan ook alles aan om Brave te ondersteunen met rust en liefde, want hij verdient een tweede kans op een beter leven.

Wil jij Brave helpen?

We zijn vastbesloten deze getraumatiseerde luipaard de zorg te geven die hij zo verdient. Wil je ook meehelpen? Doneer nu en help mee luipaard Brave te laten herstellen. Jouw bijdrage maakt het verschil voor dit dappere dier!

null
Luipaard Brave in de Quarantaine van AAP.

Help jij luipaard Brave met een donatie?
Brave werd gered uit oorlogsgebied in Oekraïne. Help mee luipaard Brave te laten herstellen van de traumatische ervaringen van de oorlog.

Ja, ik help mee!