Vriendencampagne
Vriendencampagne

 


 

Lulú, Govani en Wilma zoeken vrienden

Bij Stichting AAP vangen we honderden dieren per jaar op. Deze dieren komen vaak uit afschuwelijke situaties. Sommige dieren zijn voor altijd beschadigd door hun vreselijke verleden. Zij hebben blijvend extra zorg en liefde nodig. Jij kunt daarbij helpen. Word nú vriend van de eenzame Lulú, de kwetsbare Govani of de blinde Wilma en geef voor zorg en liefde.

Kies je vriend:

arrowdown

Als vriend...

  • Steun je de dieren die het zo verdienen
  • Krijg je toegang tot de exclusieve vriendenpagina met allerlei leuke extra's, zoals gifjes en e-cards!

Zo word je vriend:

Doneer (eenmalig) een bedrag naar keuze.

 

Lulú

253 mensen helpen Lulú

Word vriend

Lulú

Berberaap Lulú zat jarenlang als huisdier in een vogelkooi. Heel erg eenzaam en met een pijnlijk vergroeid lijf. Lulú had geen idee hoe om te gaan met soortgenoten. Ze leefde samen met Vico, maar helaas overleed hij onlangs. We gaan op zoek naar een nieuw maatje, maar vrienden maken blijft lastig voor haar. Lulú zal daarom altijd extra zorg en liefde nodig hebben. Jij kunt haar hierbij helpen. Word nu vriend van Lulú en geef voor extra zorg en liefde.

Steun Lulú met een gift

Govani

108 mensen helpen Govani

Word vriend

Govani

Leeuw Govani werd gebruikt als ‘circusartiest’. Toen het circus stopte, werd hij achtergelaten in een zwaar vervuilde kooiwagen. Hij was er zó slecht aan toe dat hij bijna niet kon lopen. Zijn tanden waren uit zijn mond geslagen, zijn nagels uit zijn klauwen getrokken en van alle stress had hij zelfs een stuk van zijn staart afgebeten. Ook zat hij onder de wonden… Govani zal altijd extra zorg nodig hebben. Help jij hem weer op krachten te komen? Word nu vriend van Govani en geef voor extra zorg en liefde.

Steun Govani met een gift

 

Wilma

324 mensen helpen Wilma

Word vriend

Wilma

Chimpansee Wilma kwam na een vreselijk circusverleden bij Stichting AAP. Ze is inmiddels een oude dame en hierdoor blind. Dat maakt haar zo bang dat ze niet meer naar buiten durft. Wilma zal altijd extra zorg en liefde nodig hebben, bijvoorbeeld hulp bij eten en aanpassingen in haar verblijf. Jij kunt hierbij helpen. Word nu vriend van Wilma en geef voor extra zorg en liefde.

Steun Wilma met een gift

 

Kun je niet kiezen?

Doe dan een algemene gift. Met een (eenmalige) gift van een bedrag naar keuze help je Lulú, Govani en Wilma en word je vriend. Als vriend krijg je toegang tot de exclusieve vriendenpagina's vol leuke extra's.

539 mensen gingen je al voor!

Steun de dieren met een gift

 

Lulú leefde jarenlang in een vogelkooi
Lulú leefde jarenlang als huisider in een vogelkooi

 

Govani
Govani werd uitgemergeld aangetroffen in een vervuilde kooiwagen. Door stress beet hij zijn eigen staart af

 

Redding Wilma
Wilma werd gered uit een dierenparkje waar de omstandigheden echt verschrikkelijk waren

 

Deze bekende dierenvrienden gingen je voor

Tineke Schouten

Q-music DJ Erik van Roekel

Erik van Roekel steunt Wilma

Monic Hendrickx

Monic Hendrickx

Walt Klink

Walt Klink

Melody Klaver

Melody Klaver

Boy Roeles

Boy Roeles

Miryanna van Reeden

Miryanna steunt AAP
Miryanna steunt AAP

Help Lulú, Govani en Wilma

Met een eenmalige gift van een bedrag naar keuze help je Lulú, Govani en Wilma en word je vriend. Als vriend krijg je toegang tot de exclusieve vriendenpagina vol leuke extra's zoals e-cards en gifjes.

Steun de dieren met een gift