Kom langs voor een rondleiding

Wat leuk dat je langs wilt komen! Helaas duurt het i.v.m. de coronamaatregelen nog even voordat we je bij AAP in Almere kunnen verwelkomen, maar daar hebben we wat op gevonden: een digitale rondleiding! Zo kun je toch alvast een kijkje nemen achter de schermen.

Digitale rondleiding

Rondleidster Mariska neemt je mee langs de verschillende afdelingen van AAP. Luister naar ontroerende dierverhalen en kijk achter deuren die normaal gesloten blijven. Schrijf je gratis in en ontvang de link naar de rondleiding in je mailbox.

Plattegrond
De plattegrond die je in de rondleiding ziet, vanuit hier bepaal je zelf op welke afdeling je een kijkje neemt.


Schrijf je nu gratis in
 


Rondje AAP

Naast de digitale rondleiding, is er ook de mogelijkheid een 'Rondje AAP' lopen, dat is een wandelpad langs het terrein van AAP.  Je ziet dan van een afstand de dieren van de Primatenafdeling, de Quarantaine en het Chimpanseecomplex. Op bijgaand kaartje staat het Rondje AAP aangegeven. 

Rondje AAP plattegrond

Tot voor kort kon je ook onze Apeneilanden bezoeken via de vlonders van Staatsbosbeheer, tegenover restaurant Kip & Ei Dubbel-Op. In verband met de veiligheid van de bezoekers heeft Staatsbosbeheer de vlonders momenteel in onderhoud. Hierdoor zijn de vlonders niet toegankelijk. Maar gelukkig kan je de dieren wel gewoon zien vanaf het overdekte plein naast het restaurant. Een impressie van het Rondje AAP krijg je in deze video.