Kom langs voor een rondleiding

Wat leuk dat je bij AAP langs wilt komen! Helaas duurt het nog even voordat we je kunnen verwelkomen, want in verband met de coronamaatregelen zijn er op dit moment geen rondleidingen bij AAP. 

Wil jij als eerste weten wanneer je je weer voor een rondleiding kunt inschrijven? Meld je dan aan voor onze e-mailnieuwsbrief! Je krijgt dan van ons bericht.

 

Plattegrond Rondje AAPRondje AAP

Je kunt op eigen gelegenheid een 'Rondje AAP' lopen, dat is een wandelpad langs het terrein van AAP.  Je ziet dan van een afstand de dieren van de Primatenafdeling, de Quarantaine en het Chimpanseecomplex. Op bijgaand kaartje staat het Rondje AAP aangegeven. 

Tot voor kort kon je ook onze Apeneilanden bezoeken via de vlonders van Staatsbosbeheer, tegenover restaurant Kip & Ei Dubbel-Op. In verband met de veiligheid van de bezoekers heeft Staatsbosbeheer de vlonders momenteel in onderhoud. Hierdoor zijn de vlonders niet toegankelijk. Maar gelukkig kan je de dieren wel gewoon zien vanaf het overdekte plein naast het restaurant. 

 

Stadslandgoed de Kemphaan

Stichting AAP is onderdeel van Stadslandgoed de Kemphaan. Dit landgoed is een bijzondere plek, waar je midden in de natuur geniet van een avontuurlijk dagje uit. Je kunt natuurlijk een kijkje nemen bij onze apen, maar ook op de rest van het terrein valt van alles te beleven. Ga op pad met een boswachter, ontdek de jungletuin of struin over de biologische boerenmarkt. Kinderen kunnen lekker ravotten in het Zuiderzee-speelbos of klimmen in boomtoppen (ook leuk voor volwassenen!). De dag sluit je lekker af bij restaurant Kip & Ei Dubbel-op.

Een welverdiend weekendje weg

Overnachten op de Kemphaan kan ook. Lodgerie 'Het Groene Geheim' heeft luxe lodges en kent de persoonlijke benadering van een B&B. Liever back to basic? Op natuurkampeerterrein De Kemphaan slaap je midden in de natuur. Sta vroeg op en vang een glimp op van de reeën en vossen die over het kampeerterrein lopen! En het ontbijt, dat haal je uiteraard op de biologische boerenmarkt.

Kijk hier voor een totaaloverzicht van alle activiteiten op de Kemphaan