Mojo

Leefde jarenlang eenzaam in een donkere garage

Soort
Chimpansee
Geslacht
Mannetje
Geboortedatum
01/01/1974
Herkomst
Particulier Belgïë

Mojo is in rond 1974 geboren in een proefdierlaboratorium. Hoe lang hij daar is geweest is niet bekend. Wel weten we dat zijn eigenares hem er als jong dier heeft weggehaald en mee naar huis genomen, waar ze hem een menselijke opvoeding gaf. Mojo kreeg kleertjes aan en ze maakten samen het huis schoon. Toen Mojo hier te groot voor werd, sloot zij hem op in een vieze donkere garage, moederziel alleen. Het eten dat hij voorgeschoteld kreeg, was niet geschikt voor een chimpansee: spaghetti, pudding, taart, bier en koffie met melk en suiker. Mojo was dan ook véél te dik! 

Toen Mojo bij Stichting AAP kwam was hij er zeer slecht aan toe, Mojo reageerde bijna nergens op, was doodsbang en moest niets van het normale chimpansee dieet hebben. Speciaal voor Mojo hebben we een uniek behandelplan opgesteld met een speciaal dieet en speciale verzorging, met als resultaat dat hij nu weer alle fruitsoorten eet. Mojo blijft een zeer kwetsbaar dier en zal waarschijnlijk de rest van zijn leven bij AAP blijven wonen.

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 228 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.