Herplaatsing

Het uiteindelijke doel is om de dieren die AAP opvangt te herplaatsen naar een geschikt adres waar ze de rest van hun leven onder goede omstandigheden kunnen doorbrengen. Gerenommeerde dierenparken in binnen- en buitenland bewijzen regelmatig een geschikt nieuw thuis voor de herstelde dieren te zijn. De herplaatste dieren blijven altijd eigendom van Stichting AAP.

Niet alleen wordt op deze manier goede permanente huisvesting voor de tijdelijk opgevangen dieren gerealiseerd, ook de plek die bij AAP door het vertrek van deze dieren vrijkomt, kan worden gebruikt voor het opvangen van nieuwe dieren die onze hulp hard nodig hebben. Door middel van deze werkwijze kan AAP haar kerndoel bewerkstelligen: zoveel mogelijk dieren helpen aan een betere toekomst!

Herplaatsing
Berberapen herplaatst in Domaine de Pescheray, Frankrijk

 

ZELF AAP-DIEREN OPNEMEN?

Stichting AAP brengt enkel dieren onder bij professionele organisaties die een kwalitatief goede huisvesting en verzorging van onze dieren kunnen garanderen. [De link verwijst door naar de herplaatsinformatie in het Engels]

Naar de Engelse informatie over zelf een dier opnemen

TOT NU TOE HERPLAATST

Bekijk welke dieren sinds 2011 zijn herplaatst. Met het oog op de veiligheid en het welzijn van sommige dieren worden niet alle herplaatsingen vermeld.

Tot nu toe herplaatst

BEKIJK ONZE HUIDIGE HERPLAATSPARTNERS OP DE KAART

Bekijk onze herplaatspartners en voor welke dieren zij gekozen hebben.

Bekijk de kaart