Word een herplaatspartner

Deze informatie is bedoeld voor managers van dierentuinen, curatoren, permanente opvangcentra, safariparken en wildparken die op zoek zijn naar een verantwoorde manier om hun diercollecties te beheren; Veilig. Sympathiek. Professioneel.

Voor onze dieren is, na herstel in ons opvangcentrum in Nederland (Almere) of Spanje (Villena), herplaatsing van het grootste belang om te zorgen voor een permanent thuis dat veilige omstandigheden biedt om het dierenleven te ervaren zoals het hoort te zijn.

Het bieden van een thuis aan geredde dieren kan vele voordelen hebben. Het gaat niet alleen om de emotionele wens om te zorgen voor dieren in nood en om respect voor dieren en hun natuurlijke omgeving wereldwijd te verspreiden. Het gaat ook om het zakelijke aspect: attractiewaarde, bezoekersaantallen. Ook biologisch gezien kan hun genetica waardevol zijn voor o.a. soortbehoud.

Meer over
herplaatsingen

Uiteraard herplaatsen we dieren alleen in parken die goede huisvesting en verzorging van onze dieren kunnen garanderen. De dieren krijgen een fijn en ruim verblijf waar ze voor altijd kunnen blijven. Tegelijkertijd komt er in opvang weer ruimte vrij komt voor andere dieren in nood.