Twee nieuwe leden toegetreden tot Raad van Toezicht

Onlangs nam Monique de Vries na drie termijnen afscheid van onze Raad van Toezicht. We zijn Monique heel dankbaar voor alle jaren waarin ze AAP bijstond met haar scherpe blik, strategisch inzicht en adviezen met betrekking tot organisatiecultuur en personeel.

Haar verantwoordelijkheid lag met name bij dierenwelzijn, dus zochten we een geschikte opvolger in deze hoek. Die expertise vonden we in dierengedrags- en welzijnsspecialist Heleen van de Weerd (LinkedIn). Heleen heeft inmiddels haar eerste formele vergadering van het bestuur van AAP bijgewoond en we kijken uit naar een leerzame en langdurige samenwerking!

Daarnaast zochten we versterking voor onze Raad van Toezicht op het terrein van wetgeving en beleid. Daarvoor vonden we een uitstekende kandidaat in Raquel García Hermida-van der Walle (LinkedIn), die eerder ruim 6,5 jaar de functie van Head of Public Policy bekleedde bij AAP. Haar gedrevenheid en kennis van zaken gaat AAP ongetwijfeld helpen bij onze inspanningen om dierenwelzijnswetgeving te verbeteren – zowel in Nederland als op Europees niveau.
Heleen van de Weerd
Raquel García Hermida-van der Walle

Overige berichten