Tijger Keni

AAP nieuw goed doel Almere City Run

AAP is dit jaar het goede doel van de Almere City Run, die op 16 juni 2024 wordt gehouden. De giften van de deelnemers aan dit sportieve evenement komen rechtstreeks ten goede aan de opvang en verzorging van onze dieren. AAP is erg blij om als goed doel uitgekozen te zijn.

Gevoel van vrijheid voor mens en dier

Ons Nederlandse opvangcentrum is al jaren gevestigd in Almere, op Stadslandgoed de Kemphaan. Hierdoor zijn wij onlosmakelijk verbonden met deze stad. Dat AAP door Almere City Run als goed doel is uitgekozen, komt daarnaast ook voort uit de gedachte dat hardlopen een gevoel van vrijheid geeft. Dit gevoel is iets wat wij ook terug willen geven aan de dieren die wij vaak uit ellendige situaties redden. Sommige dieren hebben bijvoorbeeld een circusverleden, en werden gedwongen om onnatuurlijke kunstjes te doen. Bij AAP kunnen deze dieren hun nare verleden achter zich laten en hebben ze alle vrijheid om hun natuurlijke gedrag te vertonen.

Samen maken we het verschil

"We zijn enorm trots dat we zijn gekozen als het goede doel van de Almere City Run! Almere is al jaren onze thuisbasis, en veel van onze medewerkers en vrijwilligers komen uit deze gemeenschap. De steun van de deelnemers aan dit prachtige sportevenement stelt ons in staat om ons werk voort te zetten en een betere toekomst te bieden aan exotische dieren. Samen maken we echt een verschil en geven we deze dieren de kans om weer dier te zijn."

Inschrijven of rondkijken

Wie wil deelnemen aan dit sportieve evenement kan zich nu inschrijven via de website van de Almere City Run: Inschrijven Almere City Run.

Wil je meer weten over het werk van AAP? Meld je dan aan voor een rondleiding over ons terrein in Almere. We kijken uit naar je bezoek!
Bavianen AAP

Overige berichten