AAP bestaat 50 jaar!

AAP redt al 50 jaar lang dieren in nood en voert campagne voor betere wetten en regels in heel Europa. Wij zullen doorgaan totdat alle exotische dieren weer ‘dier’ kunnen zijn.

Een halve eeuw AAP

Dit jaar bestaat AAP 50 jaar! We zijn blij en trots dat we in die jaren duizenden dieren een betere toekomst hebben kunnen bieden. Zonder de hulp van onze trouwe donateurs en dierenvrienden – in Nederland en de rest van Europa – was dit niet mogelijk geweest. Voor deze onvoorwaardelijke steun willen we iedereen dan ook bedanken.

We kijken met trots terug op wat we met elkaar hebben bereikt. En vooral ook met vertrouwen vooruit naar het vele werk dat voor ons ligt. Ons werk is namelijk nog zo hard nodig. Nog steeds zijn leeuwen, apen en andere exotische zoogdieren in circussen, illegale handel of huiskamers het slachtoffer van dierenleed.

Om het doel van AAP te bereiken, het leed van exotische dieren in Europa stoppen, is nieuwe wetgeving nodig. Dit is een lang proces dat ondanks de steun van het grote publiek, helaas vaak moeizaam tot stand komt. AAP blijft het onvermoeibaar opnemen voor exotische dieren en vangt ze met alle liefde op. Zolang dit nodig is. Al duurt dat nóg eens 50 jaar.

Tijger Luli wordt eind 2020 door AAP gered uit een verlaten dierentuin.

Steun AAP met een donatie

Al een halve eeuw redden we dieren in nood en geven we ze weer een dierwaardig bestaan. Zonder de steun van het publiek zouden we ons werk voor de dieren niet kunnen doen.

Wil je ook meehelpen? Doneer dan een bedrag naar keuze via Tikkie of via onderstaande button.

Jubileuminterview
AAP-directeur
David van Gennep

David is al ruim 40 jaar betrokken bij Stichting AAP. Lees hier een uitgebreid interview over zijn jonge jaren als dierenbeschermer en de groei van AAP.

De grootste reddingsacties van AAP

Leeuw Reza

Leeuw Reza heeft 13 jaar letterlijk aan de straat gestaan, opgesloten in een oude truck. Zijn tijd in het circus zat erop en dit was zijn lot. De koning van de savanne, wegkwijnend op een paar vierkante meter. Stichting AAP redde Reza in 2015 uit deze uitzichtloze situatie.

Chimpansee Linda

Chimpanseedame Linda werd als baby weggehaald bij haar moeder en naar Spanje gesmokkeld. Daar moest ze met knellende kleren aan op de foto met goed betalende toeristen. Toen Linda groter werd en begon te protesteren werd ze opgesloten in een kleine schuur.

Tijgers Polen

Tien tijgers werden in 2019 op horrortransport richting Rusland gezet. De dieren waren afkomstig uit een Italiaans circus en werden onder verschrikkelijke omstandigheden vervoerd. Ruim een week zaten ze in veel te krappe kisten.

Leeuw Govani

Govani werd gebruikt in een Spaans circus en werd achtergelaten in een smerige kooiwagen. Hij was ernstig verzwakt en had overal wonden. Zijn nagels waren uitgetrokken, zijn tanden uitgeslagen en van alle stress had hij een stuk van zijn eigen staart afgebeten…

Chimpansee Marria

Marria was nog maar een baby toen ze in het Afrikaanse Guinee-Bissau uit het wild werd geroofd. In één klap weg bij haar familie... Ze werd daarna illegaal naar Europa verhandeld en belandde bij een Portugees gezin in huis. Hier werd ze als mensenkind opgevoed.

Tijger Suzu

Tijger Suzu werd gered uit een illegale fokkerij in Frankrijk Hier werd hij klaargestoomd om op te treden in het circus. Suzu zat eenzaam opgesloten in een kleine kooi met betonnen vloer. Hij had geen eten, geen water en niks om zichzelf mee bezig te houden.
De eerste stappen buiten
Nadat de dieren in hun eerste weken bij AAP kunnen herstellen, volgt al snel een mooi moment: voor het eerst het buitenverblijf in. Voor veel dieren de eerste keer dat ze zachte grond onder hun poten voelen en de warme zon op hun lichaam kunnen laten schijnen...

Foto's AAP door de tijd heen

dit hebben we in 50 jaar bereikt

0
Dieren opgevangen
door AAP
0
Europese landen hebben een positieflijst voor huisdieren
0 %
Europese landen heeft een (deel)verbod op wilde dieren in het circus
0
Dieren herplaatst
door AAP

Feliciteer AAP! Laat een reactie achter:

99 gedachten over “AAP 50 jaar”

 1. Jammer dat jullie al 50 jaar moeten bestaan, maar desondanks van harte gefeliciteerd met jullie fantastische werk. Hopelijk zijn jullie over nog eens 50 jaar overbodig geworden.

 2. Héél hartelijk gefeliciteerd met jullie 50 jarig bestaan! Ja, zoals al eerder gezegd hier, zouden jullie eigenlijk niet nodig hoeven/ moeten zijn…Maar wat een fantastisch en liefdevol werk verzetten jullie nog tot op de dag van vandaag! Als ik jonger en sterker was had ik mij direct aangemeld als vrijwilliger om jullie te komen helpen! Ik ben dol op alle dieren, maar de Tijger heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik kan nu weer een donatie aan jullie gaan doen, zeer binnenkort, eerder was helaas niet mogelijk,) ivm met eigen wat moeilijke omstandigheden) Ga, Zolang het nodig alsjeblieft door met dit prachtige werk!

 3. Iedereen die nauw betrokken is bij AAP van harte gefeliciteerd. Jammer dat dit allemaal nodig is maar ik hoop dat ik jullie nog lang mag ondersteunen.

 4. Ernestine Spendel

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik steun Stichting AAP al zo’n 30 jaar. Wat doen jullie goed werk! Al deze lieve dieren die in erbarmelijke omstandigheden leven, zouden zoveel langer en meer lijden als jullie ze geen hulp konden bieden. Daar werk ik graag aan mee. Trots op jullie hele team!

 5. Hennie Vermeulen

  Toen ik 10 jaar oud was leerde ik een echtpaar kennen met een baby aapje. Oh wat schattig. Met luiertje en flesje. Ik was helemaal vertederd en verkocht.
  Maar……………. het aapje groeide en trok later ieder luiertje uit. Was absoluut niet zindelijk. Klom overal op en vernielde het hele huis.
  Gevolg: hij moest in zijn papegaaienkooi blijven. Veel te klein natuurlijk. Het aapje werd agressief en moest met een stok op afstand gevoerd worden. Door de te kleine kooi vergroeide zijn ledematen.
  Slot van het liedje: het aapje moest inslapen omdat de eigenaren er niets meer mee konden. Stichting Aap bestond nog niet en geen enkele dierentuin wilde dit aapje opnemen.

  Heel veel jaren later verhuisde ik naar Lelystad en hoorde daar voor het eerst van stichting Aap, die net naar Almere verhuisd was.
  Dit raakte mijn hart. Zeker na de ervaring met het aapje uit mijn jeugd.

  Ik heb in 1998, na een persoonlijk gesprek bij stichting Aap met David van Gennep, bij gebrek aan erfgenamen, stichting Aap als enige erfgenaam in mijn testament laten vastleggen.
  En natuurlijk heb ik al diverse adopties achter de rug. Helaas eindigde die vaak door het overlijden van het betreffende dier, maar soms ook door een veel gelukkigere herplaatsing in een dierentuin.
  Al vele malen heb ik het terrein in Almere bezocht en rondleidingen gekregen waarbij ik ook mijn adoptie aapje van dat moment kon zien.
  In maart 2020 werd door Corona mijn afspraak hiervoor geannuleerd. Heel begrijpelijk. Ik wil geen enkel dier in gevaar brengen.

  Jammer dat we nu het 50 jarige bestaan niet groots kunnen vieren. Maar laten we het nog steeds veilig houden omdat Corona nog echt niet verdwenen is.

  Stichting AAP is er gelukkig na 50 jaar nog WEL en dat verdient mijn en ieders felicitaties.
  Als er iemand is die fantastisch werk doet zijn jullie het wel! En niet alleen met aapjes maar met alle dieren die jullie opvangen.

 6. Chris Jansen.

  ZEER LOVENSWAARDIGE RESULTATEN IN DEZE 50 JAAR. IK HOOP, DAT DE ONDERSTEUNENDE CLUB IN DE KOMENDE JAREN
  NOG GROTER ZAL WORDEN. VEEL SUCCES!

 7. Diana de Kat

  Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie 50 jarig bestaan! Ik woon in Almere en heb regelmatig een kijkje genomen bij Stichting Aap. Het is prachtig werk, maar schandalig dat het nog steeds nodig is. De filmpjes zijn altijd erg ontroerend en er is niets mooiers dan een dier met de juiste verzorging en aandacht te zien opbloeien.
  Ik moet ook wel eens afhaken bij een filmpje omdat het zo schrijnend is en je je afvraagt wat mensen bezielt om dieren zo te behandelen.
  Het verblijf in Spanje ziet er ook grandioos uit!
  Ik hoop en wens dat in de toekomst jullie opvang overbodig zal worden.😘

  Diana de Kat

 8. Ronald Bergman

  Al 50 jaar lief en leed gedeeld met dieren die (soms) in ellendige situatiesd werden gehouden en door de stichting werden bevrijd uit die situatie.
  Dat alles met tomeloze inzet van David en zijn team en zeker niet te vergeten de vele vrijwilligers .
  Van harte gefeliciteerd met het 50-jarig jubileum. en heel veel sterkte met het voortzetten van jullie geweldige werk. Petje af !!!!!!!!

  Kwam in 1979 in aanraking met de stichting en werd door Okko uitgenodigd naar Amstelveen te komen. Kregen een rondleiding door de kas en hij vertelde over het wel en wee van de dieren en hun huidige verzorging.
  In zijn keuken had hij een gedeelte ingericht als “hospitaaltje”.
  Het maakte een indringende indruk op me en besloot spontaan, zonder dat daarom werd gevraagd, een donatie over te maken. Ik ben nog in de gelukkige omstandigheden dat ik dit nog steeds mag doen o.a. door 2 chimps (apen zijn toch wel mijn favoriete wilde dieren) en een penseelaapje te adopteren.

 9. Geert Vancompernolle

  Moest iedereen op deze aardkloot met dezelfde instelling, respect, eerbied en hulpvaardigheid voor alle leven op aarde rondlopen zoals alle medewerkers van Stichting AAP (en zoveel andere instellingen die ijveren voor het bannen van alle dierenleven wereldwijd), dan zou de wereld een veel betere en geweldige plaats zijn om te leven. Jammer genoeg zijn we nog ver van dit ideaal, maar men moet ergens beginnen.
  Dank voor wat jullie hebben gedaan voor de vele dieren die jullie hebben gered en die jullie toch een mooie oude dag hebben kunnen geven. Soms zijn er tegenslagen – zoals onlangs met tijger Brine – maar het zijn de mooie momenten waar alles wel goed is afgelopen, waaraan jullie zich moeten optrekken.
  In naam van alle weerloze en stemloze dieren wil ik jullie nogmaals bedanken met wat jullie hebben gedaan en bereikt!

  1. Geert Vancompernolle

   Sorry, foutje in mijn bericht hierboven: “dierenleven” moet uiteraard “dierenleed” zijn… Ik kan jammer genoeg mijn eigen reactie niet wijzigen, vandaar deze rechtzetting.

 10. Eigenlijk is het heel triest dat jullie er zijn. Door onkunde van mensenen dierenmishandeling. Maar jullie doen geweldig werk. Ga hier vooral mee door. De opvang in Amstelveen kan ik me goed herinneren en later in Almere naar de ledendag geweest. Okko die ooit gebeten werd door een cjimp en een grote hap uit zijn been miste. Zolang er mensen zijn die apen en exoten handelen zullen jullie bestaan. Een aap is geen huisdier daar moet men wereld wijd van doordrongen worden. En er moet zwaar voor worden gestraft.

 11. K. Van Alphen

  Van harte gefeliciteerd met jullie 50ste verjaardag. En dank jullie voor alle fantastische reddingen en goede verzorging van de dieren in nood!
  Wij blijven jullie steunen.

 12. Aan David van Gennep en alle medewerkers: Heel hartelijk gefeliciteerd met het 50 jarig bestaan van Stichting AAP.
  We zijn geregeld stil van bewondering wat jullie aan dierenleed tegenkomen én dan toch weer met met jullie geweldige inzet voor de dieren tot een goed einde weten te brengen. Al is het voor sommige dieren een korte periode maar wél een liefdevolle periode.
  Daarvoor onze hartelijke dank en succes voor de komende jaren. Want dat zal helaas nog nodig zijn en wij proberen zoveel als mogelijk is daar financieel ons steentje aan bij te dragen

 13. Christianne Jansen

  Gefeliciteerd met dit jubileum. Fantastisch werk doen jullie. Zooooveel bewondering voor. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

 14. Jarno Vriend

  50 jaar Stichting Aap, in al die jaren hebben jullie al heel veel goeds gedaan voor de apen en andere inheemse dieren.
  Van harte gefeliciteerd en vooral doorgaan met jullie goede werk.

  Ik blijf jullie volgen en uiteraard donateur.

 15. Sandra Meijer-Schuitert

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie 50 jarig jubileum. Als trouwe donateur blijf ik jullie volgen en uiteraard steunen.
  Een dikke knuffel voor allemaal.

 16. Hans van den Ende

  Geweldig, wat een prachtige mijlpaal. Ik heb veel respect voor jullie tomeloze inzet en liefde voor al deze dieren. Ga zo door!

 17. Tonny Groen van der Munnik

  Gefeliciteerd. Knap om op zo lange termijn te zorgen voor wat weerloos is en die zorg ook onder de aandacht te brengen.

 18. Betty Buddenberg

  Van harte gefeliciteerd met deze Geweldige mijlpaal.
  Wij zijn al jaren donateur en gaan hier zeker nog jaren mee door.
  Heel veel succes en nog ( ik denk helaas ) veel jaren te gaan.

 19. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Maar ergens ook erg dat jullie nodig zijn. Dat er nog steeds ‘mensen’ op deze aardbol lopen die dieren bewust pijn doen en/of gebruiken voor eigen vertier. Jullie zijn hard nodig! Ik ben een trotse donateur en wens jullie nog veel mooie jaren met de geweldige dieren.

 20. Petra van Remmen

  Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal.🥳🎉
  Buitengewoon geweldig wat jullie hebben gedaan voor de dieren.👍❤️

  Groetjes,
  Petra

  1. A.M.C. Hersbach Smeele

   Van harte gefeliciteerd met dit prachtige behalen van 50 jaar. Ontroerd door de filmpjes, die ik heb bekeken. Mensen, wat doen jullie toch een fantastisch werk. Hoop inderdaad, dat dit werk nog vele jaren door mag gaan.
   Hulde aan alle medewerkers. Get the spirit and go on!!!!

   1. VAN HARTE GEFELICITEERD MET JULLIE 50 JARIG BESTAAN.

    Met héél véél liefde heb ik mijn air miles aan jullie afgestaan.Al weer jaren geleden!
    Af&toe doneer ik iets…

    Jullie zijn TOPPERS!

    Warme groet,Anita.

  2. Alle medewerkers Van Harte Gefeliciteerd met jullie 50 jarig jubileum. Bedankt
   voor al het mooie werk wat jullie al gedaan hebben.
   Voor de toekomst hoop ik dat jullie minder nodig zijn en wens jullie heel veel succes.

  3. Ik ben blij dat ik donateur van Stichting Aap ben ze zijn geweldig wat ze doen voor deze dieren .

   Gefeliciteerd met je 50 jaar en ga zo door en ik ben bij met jullie en blijft zeker donateur!

  4. Van Harte Gefeliciteerd met jullie 50 jarig jubileum!!
   Geweldig wat jullie allemaal doen voor weerloze dieren.
   Op naar de volgende 50 jaar!!!

   Hartelijke groet Ria

 21. geweldig wat jullie doen met al jullie medewerkers hoop dat het nog lang door kan gaan GEFELICITEERD ALLEMAAL

 22. Van harte gefeliciteerd met jullie 50jarig jubileum, dat jullie nog maar heel veel jaren het goede werk blijven doen voor dieren in nood. Ik ben ook 50 jaar en al donateur vanaf het moment dat ik dat “mocht” zijn. Jullie goede werk ooit nog (als scholier) in Amstelveen mogen meemaken.

 23. Lilian van Eijndhoven

  Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! Jullie doen fantastisch werk, en ik bewonder enorm de manier waarop jullie dit doen en de wijze waarop jullie hierover communiceren. Ondanks dat we allemaal hopen dat ooit jullie werk niet meer nodig zal zijn, weet ik zeker dat jullie je zullen blijven inzetten zolang als nodig is. Als er één goed doel is dat ik altijd zal blijven steunen, dan zijn jullie het wel!

 24. Jeroen van Kernebeek

  Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum, en meer nog met al jullie successen! Jullie zorg voor de dieren en strijdvaardigheid om dierenleed te voorkomen is een rolmodel voor vele anderen. Het was heel fijn om jaren terug bij jullie te werken en daar een klein steentje aan te hebben kunnen bijdragen.
  Heel veel success voor de komende 50 jaar!

 25. Susan van Zanten

  Lieve David en medewerkers; woorden schieten tekort voor jullie geweldige werk voor de dieren. Dat het maar groter en groter mag worden zodat heel veel dieren in Europa gered kunnen worden. Op naar sowieso de volgende 50 jaar ! 😘

 26. abgroenenvalk@kpnplanet.nl

  Wat heb ik reuze veel respect en waardering voor jullie werk als dieren-opvang. Jullie zijn in mijn beleving de stichting die ik altijd,
  door dik en dun zal blijven steunen. Mijn man en ik zijn al jaren geleden, op uitnodiging van stichting Aap bij jullie op bezoek geweest.
  Het was op een barre winterdag, koud en regenachtig, maar mijn “gouden speldje” heb ik wel in ontvangst kunnen nemen.
  Dat was omdat we al zolang lid waren. Hoelang, weet ik niet meer maar hopelijk komen er nog vele jaren bij, indien nodig.
  Mensen met hun hart op de juiste plaats beseffen dat we vol liefde en respect, met onze aardbewoners, de dieren, moeten omgaan.
  Veel sterkte, met grote bewondering, groetend,
  Betty Groenenberg Valk.

  1. Caroline Wesseling

   Fantastisch werk en helaas onmisbaar. Ik ben er trots op te kunnen bijdragen en zal dat blijven doen!

 27. Adriana Dupont

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum, St. AAP is een begrip geworden in bijna alle landen van Europa. Door jullie aanpak zullen mensen meer besef krijgen van hun positie tegenover dieren. De manier van berichtgeving vind ik prachtig en de filmpjes zijn ontroerend, ook hulde voor de muziek erbij. Ga zo door en ik blijf St.AAP steunen.

 28. Heb grote bewondering voor jullie werk en liefde voor alle dieren. Steeds weer de ontroering als jullie ingrijpen en een fantastische redding gaan doen.Chapeau. ik steun jullie al heel lang en zal het blijven doen want helaas zal dit nog doorgaan zo lang er mensen zijn die niet beseffen dat de dieren ook goede aandacht en liefde nodig hebben. Gefeliciteerd met jullie mooie werk

 29. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum, maar ik hoop van ganse harte dat stichting Aap ooit overbodig wordt. Bij elke reddingsactie vraag ik mij af welk soort mens in staat is om al dat dierenleed bewust te veroorzaken. Gelukkig dat stichting Aap er is om deze dieren nog een dierwaardig bestaan te geven.
  Mijn diepste respect voor al het goede werk dat jullie doen.

 30. Ursula v.d.B.

  Hartelijk gefeliciteerd met het 50 jaar bestaan van stichting AAP, petje af voor al het goede werk wat jullie verrichten en alle succes van de wereld gewenst! Fijn dat jullie bestaan…lieve groet een dierenvriend!

  1. Met onbegrip over wat sommige mensen dieren aan doen ben ik vol bewondering en dank voor wat jullie voor ze doen. Waar jullie tegenaan lopen kan niet onberoerd laten. Heb enkele jaren geleden de gelegenheid gehad om bij Aap te komen kijken en was onder de indruk van alles wat jullie doen en de professionaliteit waarmee dit gebeurt. Ik ga jullie wat extra’s toesturen als verjaardagscadeau en ik blijf donateur zolang ik leef.

 31. van harte gefeliciteerd met jullie geweldige werk en dat er nog heel veel dieren gered mogen worden ben jullie erg dankbaar en draag daarom elke maand een klein steentje bij RESPECT gr dea

 32. gefeliciteerd met jullie 50 jarig bestaan.
  wat een geweldig werk doen jullie!ik heb er veel bewondering voor en zal jullie altijd blijven steunen!!!
  wat zouden al deze afhankelijke en geweldige dieren zijn zonder jullie fantastische hulp?

  gr.sylvia

 33. Zelf ben ik pas een kleine 40 jaar donateur van AAP, maar wat ik doe is een druppeltje op een heel gloeiende plaat mijn waardering gaat vooral uit naar die mensen die daadwerkelijk met tomelooze inzet zich dag ene nacht inzetten voor de dieren, hulde. En boven al dat jullie hulp snel overbodig wordt!!!!!!!!!!!!!

 34. Albert Kleverlaan

  Van harte gefeliciteerd AAP ik heb veel respect voor jullie blijf vooral doorgaan met jullie goede werk ik zal jullie altijd blijven steunen om de dieren een goed tehuis te geven.
  Speciaal een bedank naar DAVID VAN GENNIP voor zijn volledige inzet CHEPEAU ga zeker vooral door.
  Met vriendelijke groet

 35. Van harte gefeliciteerd Aap!!
  Petje af voor wat jullie team de afgelopen 50 jaar voor alle dieren heeft gedaan!!!
  Ga zo door zolang het nodig is.

 36. André en Petra

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie 50 jarige jubileum,geweldig wat jullie allemaal hebben bereikt in die jaren.Natuurlijk blijven we jullie steunen zodat jullie nog wat jaartjes voorruit kunnen.Al blijft het triest dat er nog zoveel dierenleed is!

 37. Lieve David en alle andere medewerkers van harte gefeliciteerd! Wat moesten deze dieren zonder jullie beginnen. Er is in al die jaren best wel veel lef getoond om sommige dieren te bevrijden uit hun ellendige leven door mensen veroorzaakt, dus mijn allergrootste held is en blijft David. David zal ook wel bijna zijn jubileumfeest kunnen vieren, denk ik. Wat een prachtig initiatief 50 jaar geleden van Okko en Riga. Ik ben ook al heel veel jaar donateur en Andries en ik hebben zelfs nog een tijdje bij AAP geholpen. Wat kan ik zeggen, alleen maar heel veel dank voor al deze dieren die gelukkig toch nog een dierwaardig leven hebben gekregen.

 38. Anja Vastenburg

  Lieve dierenvrienden, hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum en dankjewel ook vooral. Ik ben met liefde ‘moeder’ van Cali, en ik hoop dat ze nog veel meer moeders heeft. En hr van Gennep, blijf nog lang AAP directeur aub.
  Alle medewerkers ook dankjewel.
  En vier met de harige vrienden een feestje!!!!

 39. Petra en André

  Gefeliciteerd met jullie 50jarige jubileum,fantastisch wat jullie allemaal bereikt hebben in al die jaren .Natuurlijk blijven we jullie steunen zodat jullie nog wat jaartjes voorruit kunnen .Al blijft het natuurlijk verschrikkelijk dat er nog zoveel dierenleed is!

 40. Jeanine Waanders

  Stichting Aap, gefeliciteerd met jullie jubileum, ik vind het geweldig wat jullie voor al die arme dieren doen (helaas nog steeds een noodzaak) op naar de volgende 50 jaar, het zou mooi zijn wanneer dit eigenlijk niet nodig zou zijn, maar de mens doet jammer genoeg verschrikkelijke dingen met en tegen al die prachtige creaties van moeder natuur

 41. gefeliciteerd, geeft zo een goed gevoel om jullie te steunen en dat die ik echt al heel lang.
  ga zo door met jullie goede werk,
  en fijn dat we zoveel te zien krijgen met de mooie filmpjes.
  groetjes Joke

 42. Het is een felicitatie waard : al 50 jaar zetten jullie je in met liefde en toewijding voor de dieren..
  Zijn jullie de stem voor degene die geen stem hebben…
  Van harte proficiat! Chapeau. Een toost op jullie gezondheid en die van de dieren!
  Op naar een toekomstige, betere, mooiere wereld waar meer respect voor de dieren komt.
  Ik hoop dat er altijd mensen zijn die zich blijven inzetten voor deze prachtige wezens…

  Bedankt voor jullie inzet stichting Aap. XXX

  1. Laura Albers

   Gefeliciteerd!!! Met deze geweldige mijlpaal. Geweldig hoe jullie je inzetten voor al deze dieren. We hebben het met eigen ogen een keer mogen zien, we waren erg onder de indruk.
   Heel veel succes verder, we blijven jullie steunen!

 43. Van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat jullie geen 100 jarig jubileum hoeven te vieren te zijner tijd, maar ben bang dat jullie stichting harder dan ooit nodig zal zijn in deze verloederende wereld.

  Ik hoop dat ik het faliekant mis heb en wens jullie heel veel succes toe.

 44. Lieve stichting AAP,

  In families hebben we soms ook steun nodig, daar kan men om vragen. Dieren kunnen niet vragen maar overkomt het en daarom ben ik blij dat jullie er zijn en al zoveel dieren een warm plekje hebben gegeven. Dus welgemeend van harte gefeliciteerd dat jullie er zijn en dat ik nog vele jaren steun mag geven.

 45. Wouter Schouten

  50 jaar is (te) lang, maar helaas noodzakelijk.
  Laten we hopen dat ooit het niet meer nodig is om nog meer jubilea te vieren.

 46. Zoveel respect heb ik altijd gehad voor wat jullie elke dag doen; zoveel geduld om van zielige hoopjes ellende met een gruwelijk verleden weer een dier te maken. Mijn eerste wens zou zijn dat jullie werk overbodig wordt, maar daar ziet het voorlopig niet naar uit. Mijn tweede wens is wat realistischer: eindelijk, eindelijk een positief-lijst, zodat voor eens en voor altijd duidelijk is welk dier je als huisdier mag houden. Met als gevolg dat er bij jullie minder dieren gedropt zullen worden.
  Mijn felicitaties aan alle mensen die in al die jaren zulk fantastisch werk hebben verricht en in het bijzonder aan David van Gennep die al zo lang meedraait. Dat jullie nog heel veel mooi werk mogen verrichten in de toekomst. Ik heb er alle vertrouwen in.

  1. Carla van Soest

   Gefeliciteerd Stichting AAP, ik sluit me aan bij alle mooie berichten. Jullie doen goed werk. Helaas is dat in deze tijd nog steeds nodig. Ik blijf jullie steunen zolang ik dat kan.
   Groetjes, Carla

 47. Gefeliciteerd st Aap! Jullie doen heel goed werk, jammer dat er maar geen eind aan lijkt te komen. Jullie zijn nog steeds nodig.veel succes voor de komende jaren!

  1. Fam J.B.Reijns

   Stichting Aap gefeliciteerd met jullie 50 jarig bestaan ,wat jullie doen voor al deze dieren in nood is geweldig vol respect kijk ik naar de filmpjes van jullie, maar ook met veel verdriet dat het nog nodig is,hopen dat jullie er nog lang mogen zijn helaas is dat nog nodig.

  2. Met hart en ziel en een enorme portie geduld en heel veel liefde geven jullie medewerkers alles om de dieren weer een mooi leefbaar leven te bezorgen lekker in de natuur ,en verzinnen telkens weer wat om mee te spelen om verveling tegen te gaan,Gefeliciteerd met 50 jarig bestaan ,ook de oprichters van Harte Gefeliciteerd voor jullie nooit aflatende inzet .mooi om te zien hoe de dieren zich herstellen en in groepen kunnen leven.na een eenzaam en ellendig bestaan te hebben gehad..

 48. Karin de Rooij

  Van harte proficiat met jullie 50-jarig bestaan.
  Trots op wat er bereikt is in die tijd en ga zo door.
  Op naar het volgende jubileum! Groeten, Karin

 49. Gefeliciteerd st. AAP. al 50 jaar dieren redden. Heel bijzonder.
  Als deze stichting er noet was geweest…..?
  Liefs aan iedereen die de dieren en St Aapeen warm hart toedragen
  🦧🦍🐒🐵

 50. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum en alle respect voor David en alle medewerkers voor al het geweldige werk dat zij doen om dieren uit verschrikkelijke omstandigheden te redden.
  Alle liefs voor de dieren bij Stichting Aap en heel veel succes bij de helaas nodige reddingsacties.

 51. Hallo KANJERS, sinds ik mij kan heugen, ben ik al donateur van jullie stichting AAP!
  Proficiat met het jubileum jaar, wat eigenlijk niet zou moeten, want dan zou er geen dierenleed
  meer zijn!!
  Maar helaas is dat een utopie, en zal de mens doorgaan met dieren te vernielen etc.!!
  Maar dankzij LIEFDEVOLLE mensen als jullie, hebben die arme stakkers toch nog opnieuw een kans op een respect en liefdevol leven!!
  Chapeau, en ik wens jullie nog heel veel sterkte met dit mooie maar helaas trieste werk!!

 52. Van harte gefeliciteerd, en wat jammer dat jullie nog altijd zo verschrikkelijk’ nodig zijn. Ik ben blij met alle mensen die doneren, airmiles sparen of op een andere manier jullie ondersteunen. Ik blijf het ook doen!

 53. Pauline Burer

  Heel hartelijk gefeliciteerd met een fantastische mijlpaal die helaas zo hard nodig is. 50 jaar onvermoeibaar in actie om zoveel dierenleed op te lossen.
  Enorm veel respect voor jullie doorzettingsvermogen, moed, geduld en kracht. Steun jullie van harte! Mijn verjaardag wens: dat er heel veel donateurs bij komen!! HOERA HOERA HOERA

 54. Gefeliciteerd, niet alleen AAP, maar iedereen met hart voor dieren. Zonder AAP zouden heel veel dieren in vreselijke omstandigheden leven. AAP zorgt voor bewustwording, wat doen mensen dieren aan, onvoorstelbaar leed. AAP maakt dat zichtbaar. Ik ben blij dat AAP bestaat en een beetje bedroefd dat dat bestaan na 50 jaar nog altijd nodig is. Ga door met jullie goede, belangrijke werk. Ik blijf AAP steunen.

 55. Gefeliciteerd Aap met jullie fantastische werk.
  Ik heb al veel tranen gelaten elke keer ik zag in welke toestand de dieren zijn die jullie redden uit hun verschrikkelijke toestand, maar dan word ik blij als ik zie hoe jullie de dieren terug gezond krijgen en hun een gelukkig leven kunnen bieden.
  Zonder jullie inzet zouden die gruwelijkheden tegenover exotische dieren de spuigaten uitlopen.en zouden er geen nieuwe wetten omtrent het houden en uitbuiten van wilde dieren van kracht worden.
  Uit het diepste van mijn hart Dank u stichting Aap voor al jullie inzet en onvermoeibare kracht, om al deze ongelukkige dieren te redden.
  Jacqueline

 56. valentina van dijk

  Van harte gefeliciteerd met deze indrukwekkende mijlpaal! Jullie zijn échte dierenhelden! Met jullie grenzeloze dierenliefde en tomeloze inzet hebben jullie heel veel dieren een beter leven gegeven! Héél hartelijk bedankt daarvoor! Ga vooral zo door! Wij zullen jullie altijd blijven steunen! Adriaan en Valentina

  1. Cora Witteveen

   Lieve st. Aap Gefeliciteerd met jullie 50 jaar jubileum. Dank voor jullie inzet en groot hart. Jullie werk is zo belangrijk. Ik blijf jullie steunen en volgen 💖

 57. Gefeliciteerd met deze prachtige werkzaamheden ,al weer 50 jaar ! Veel succes verder en ik blijf u steunen,ook mijn kinderen doen het ! 🎈🎈🎈

 58. Gefeliciteerd Stichting Aap🥳🥳🥳, ik hoop dat jullie nog lang door mogen gaan met jullie mooie werk.🥳🥳🥳

 59. Esther Roelink

  Gefeliciteerd St. Aap met dit bijzondere jubileum. Wat fijn dat jullie zo opkomen voor alle dieren in nood en deze dieren een liefdevolle opvang aanbieden. Mooi ook om te lezen dat jullie niet alleen dieren opvangen maar ook in gesprek gaan met diverse landen om ervoor te zorgen dat er goede wetgeving komt. Voor alle dieren hoop ik dat jullie nog lang mogen blijven bestaan.

 60. Sjouk & Marjolein

  Van harte gefeliciteerd met jullie 50-jarig bestaan! Jammer dat de stichting nodig is maar gelukkig hebben jullie in de afgelopen jaren al heel veel voor elkaar gekregen!! Dikke pluim voor iedereen en succes met jullie werk!

 61. Van harte gefeliciteerd met jullie gouden jubileum. Jullie hebben een gouden hart voor alle dieren. Echt geweldig.
  Ik kom uit Amstelveen en weet nog goed, toen ik een jaar of 8 was, dat we Okko en Riga met een paar apen aan de hand zagen lopen in het Amsterdamse bos, waar zij vlak bij woonden. Mijn oom en tante woonden tegenover hen, dus kwamen we ze nog wel eens tegen.
  Heel veel succes voor de toekomst.

 62. Gita Wijnans

  💛Van Harte Gefeliciteerd Stichting AAP!! 💛
  Ik heb onbeschrijflijk veel respect voor jullie allemaal!!
  ❤️🍀🌻🙉🌻🙈🌻🙊🌻🍀❤️

  1. Van harte gefeliciteerd met deze 50 jaar. Weet nog dat dinky het java aapje van mijn oma 50 jaar terug naar Amstelveen is verhuisd

 63. Bedankt voor de oneindige liefde voor dieren in nood van stichting AAP, voorbeeldfunctie voor iets wat eigenlijk niet nodig zou moeten zijn. Adopteer een dier en geniet van deze liefde mogelijk gemaakt door AAP.

 64. Gefeliciteerd, ook omdat jullie Mojo hebben opgevangen en daardoor elke maand mag bijdragen aan een stukje geluk voor hem.

 65. Gefeliciteerd AAP met 50 jaar grenzeloze inzet voor kwetsbare dieren in nood. Fijn dat AAP deze dieren op één zet en werkt aan een eerlijkere wereld voor mens en dier!

 66. Van harte gefeliciteerd met alle resultaten tot dusver én heel veel toitoitoi voor de toekomst gewenst, al hoe paradoxaal het ook is dat felicitaties uitgesproken mogen worden aan een stichting wiens bestaan niet nodig zou moeten zijn.
  Voorbij woorden bedankt voor al het werk dat jullie -onvermoeibaar, telkens weer- verzetten om elk dier in nood te bevrijden uit de klauwen van beesten.

  1. Lieve dieren en.mensen

   Hartelijk gefeliciteerd met het 50jarig bestaan!😀🍰
   Top hoor!

   Veel succes en sterkte allen verder!
   Fijne dag en een knuffel voor alle dieren!🤗
   Groet Miranda

   1. Familie Jansen

    Lieve kanjers van stichting AAP, dank voor jullie belangeloze inzet de afgelopen 50 jaar. Zonder jullie hulp hadden enorm veel dieren nog langer moeten lijden. Weet dat wat jullie doen enorm wordt gewardeerd.

  1. Hetty Winkler

   Van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarig jubileum. Als jarenlange trouwe donateur heb ik jullie ontwikkeling van Amstelveen tot Almere en de ontwikkeling van Primadomus mogen volgen! Fantastisch om te zien hoe het nu is geworden. Jullie tomeloze inzet voor apen in nood en zoveel andere exoten is echt geweldig! Ik hoop dat jullie reddingswerk in de toekomst ooit overbodig mag blijken! Maar tot die tijd zal jullie inzet hard nodig zijn! Ik wens David van Gennep en alle medewerkers heel veel succes met al het liefdevolle werk waar jullie je elke dag weer
   voor inzetten!

   1. W. v.d. Meijden-Lohmann

    Mede namens mijn man feliciteer ik David van Gennep en medewerkers van harte met het 50-jarig bestaan van Stichting AAP! Steeds blijkt weer hoe nodig jullie zijn helaas! We hebben heel veel respect voor alles wat jullie voor elkaar krijgen om dieren in welke nood dan ook te helpen.
    We wensen jullie dan ook heel veel succes voor de komende tijd om jullie doelen te bereiken en blijven jullie van harte steunen daarin met onze bescheiden bijdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *