Govani en Wilma zoeken vrienden

Bij Stichting AAP vangen we honderden dieren per jaar op. Deze dieren komen vaak uit afschuwelijke situaties.

Sommige dieren zijn voor altijd beschadigd door hun vreselijke verleden. Zij hebben blijvend extra zorg en liefde nodig. Jij kunt daarbij helpen. Word nú vriend van de kwetsbare leeuw Govani of de blinde chimpansee Wilma en geef voor zorg en liefde.

Als vriend…

  • Steun je de dieren die het zo verdienen
  • Krijg je toegang tot de exclusieve vriendenpagina met allerlei leuke extra’s, zoals extra informatie over jouw vriend, filmpjes, gifjes en e-cards!

Zo word je vriend:
Doneer (eenmalig) een bedrag naar keuze.

Kies je vriend

Govani

Leeuw Govani werd gebruikt als ‘circusartiest’. Toen het circus stopte, werd hij achtergelaten in een zwaar vervuilde kooiwagen. Hij was er zó slecht aan toe dat hij bijna niet kon lopen. Van alle stress had hij zelfs een stuk van zijn staart afgebeten. Ook zat hij onder de wonden… Govani zal altijd extra zorg nodig hebben.

Wilma

Chimpansee Wilma kwam na een vreselijk circusverleden bij Stichting AAP. Ze is inmiddels een oude dame en hierdoor blind. Dat maakt haar zo bang dat ze niet meer naar buiten durft. Wilma zal altijd extra zorg en liefde nodig hebben, bijvoorbeeld hulp bij eten en aanpassingen in haar verblijf. Jij kunt hierbij helpen.
Govani werd uitgemergeld aangetroffen in een vervuilde kooiwagen. Door stress beet hij zijn eigen staart af.
Wilma werd gered uit een dierenparkje waar de omstandigheden echt verschrikkelijk waren.
Previous
Next
Kun je niet kiezen?

Doe dan een algemene gift. Met een (eenmalige) gift van een bedrag naar keuze help je Govani en Wilma en word je vriend. Als vriend krijg je toegang tot de exclusieve vriendenpagina’s vol leuke extra’s.

0
dierenvrienden gingen je al voor