Vraag & Antwoord - doneren

Steun van mensen zoals jij is essentieel om het werk van AAP mogelijk te maken. Bekijk hier de mogelijkheden om de dieren bij AAP te helpen.

Dat is goed mogelijk! Wij maken gebruik van telemarketingbureaus. Deze bureaus bellen nooit anoniem, maar bellen met één van onderstaande nummers:

  • 036-2076013
  • 036-2027800
Als je via iDEAL of Tikkie hebt gedoneerd dan zie je een ander IBAN-nummer op je bankafschrift. Bij iDEAL en Tikkie – dat bij ABN-AMRO hoort – wordt het bedrag namelijk op een tussenrekening ontvangen. Binnen enkele minuten wordt de donatie overgeschreven op de bankrekening van AAP. Natuurlijk kun je twijfel altijd contact met ons opnemen!
Onze voorkeur gaat uit naar een machtiging, vanwege de lage administratiekosten. Het bedrag wordt dan eenmalig, maandelijks of jaarlijks (afhankelijk van wat je invult) van jouw rekening afgeschreven. Het is natuurlijk ook mogelijk het bedrag zelf aan ons over te maken.
Wij helpen je graag! Neem tijdens kantooruren contact op via 036 523 8787 of stuur een e-mail naar info@aap.nl

Bij een automatische incasso geef je AAP een machtiging om een vooraf afgesproken bedrag eenmalig, maandelijks of jaarlijks van uw rekening af te schrijven. De afschrijving gebeurt altijd aan het einde van de maand. De incasso kan via de website, maar ook per brief of telefonisch worden afgesloten. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van de gemaakte afspraken per e-mail of brief. Op zeggen van de incasso kan maandelijks, wij houden hierbij een verwerkingstermijn van maximaal 7 dagen aan. De kosten voor een automatische incasso zijn relatief laag. Daarom heeft AAP de voorkeur voor betalen per automatische incasso.  AAP heeft van de nederlandse bank een incassoverguning gekregen. Uiteraard is AAP verantwoordelijk om zich bij de uitvoering aan gemaakte afspraken te houden en bij grove nalatigheid kan de vergunning worden ingetrokken.

AAP schrijft alleen geld af van uw rekening bij een machtiging. Dit gebeurt aan het eind van de maand. De machtiging is per e-mail of brief is bevestigd. Klopt er iets niet neem dan altijd contact met ons op via e-mail of telefoon.

Dat is: 004612243

Alvast bedankt voor je steun!

Je kunt het bedrag overmaken op ons IBAN nummer NL64INGB0002777530 t.n.v. Stichting AAP. Wil je zeker weten dat de donatie goed aankomt neem dan van te voren even contact met ons op via 036-523 87 87 of via donateursservice@aap.nl. Hartelijk bedankt!

Wij maken geen gebruik van huis aan huis collecte. Op straat of in uw winkelcentrum zijn er geen straatwervers voor Stichting AAP actief.
Kom je in aanraking met een collectant of staatwerver, vraag dan altijd naar een legitimatiebewijs.
Heb je vragen over doneren aan AAP, neem dan contact met ons op.
Contact met donateursservice
Ben je al donateur bij AAP en wil je bijvoorbeeld nieuwe contactgegevens doorgeven? Dan kun je ook gebruiken maken van ons contactformulier.

Telefoon: 036 523 87 87
E-mail: donateursservice@aap.nl
Receptie 1 (1)