Contactformulier

Hoe kunnen we je helpen? Via onderstaand formulier kun je gemakkelijk wijzigingen in je donateursgegevens aan ons doorgeven. Ook kun je post-/ en belvoorkeuren wijzigen of gewoon een vraag aan ons stellen.

Wil je toch liever telefonisch contact of kom je er niet uit? Bel ons dan via het nummer: (+31) (0)36 523 87 87.  

Je contactverzoek
Persoonlijke gegevens
E-mailadres wijzigen
Telefoonnummer wijzigen
Adres wijzigen
Oude adresgegevens
Nieuwe adresgegevens
Bankrekening wijzigen
Afmelden telemarketing
Hartelijk dank voor het doorgeven. Wij hebben 2 werkdagen nodig om je afmelding te verwerken. Ons telemarketingbureau zal je hierna niet meer bellen.
Aanpassen verzending Apenote en overige post
Mocht je binnenkort toch nog post van AAP ontvangen, dan komt dit doordat dit poststuk al bij de drukker ligt en ter verzending is aangeboden. Helaas is het dan te laat om verzending te voorkomen. Wij hopen je hiervoor begrip hebt.
Vraag
Gegevens van de overledene

Allereerst gecondoleerd met het overlijden van uw dierbare. In deze periode komt er veel op u af en moet er ook van alles geregeld worden. AAP maakt dat graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Heeft u liever persoonlijk contact neemt u dan telefonisch contact met ons op via 036-523 87 87.

Jouw gegevens

AAP stuurt altijd een bevestiging dat uw melding bij ons in de administratie is verwerkt. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt.

Klacht
Wijzigen of stopzetten van de automatische incasso
Nieuwe incasso

*Verwerkingstijd van uw verzoek kan oplopen tot maximaal 7 dagen. 

AAP gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring