Stage: Technische Dienst

Zoek jij een veelzijdige stageplaats en wil je graag kennis opdoen en leren in een dynamische en unieke omgeving? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als stagiair bij de Technische dienst kom je vrijwel op alle unieke plekken van het AAP terrein. Je gaat meedraaien bij de TD en zal in eerste instantie wat reparatie werkzaamheden gaan uitvoeren samen met 1 van de vaste medewerkers. Naar gelang de vordering zal je steeds meer zelfstandig taken kunnen uitvoeren. Je gaat het complete en veelzijdige werk van de Technische Dienst bij AAP leren. Tijdens je taken staan veiligheid voor mens en dier voorop: je komt met gepaste afstand dicht bij de dieren!

Werkzaamheden in overleg met je praktijkopleider.

Wat biedt AAP?
AAP is een internationale organisatie en je komt dan ook te werken in een internationale omgeving. Dit zorgt er o.a. voor dat er een unieke sfeer is waarin jij, mits gemotiveerd en proactief, een leuke en leerzame tijd tegemoet kunt gaan.

Wij bieden wij je op de dagen dat je studenten OV niet geldig is een reiskostenvergoeding.

Wat breng je mee?
  • Je kunt na instructie goed individueel werken maar ook in teamverband
  • Je ziet het werk liggen
  • Bent proactief en gemotiveerd
Meer weten of direct aanmelden?
Voor vragen over een stage bij de technische dienst kun je contact opnemen met de Coördinator vrijwilliger & stagiaires via vrijwilligerswerk@aap.nl of bel naar (+31)36 5238 735.

Enthousiast en wil je je direct aanmelden? Vul dan het online aanmeldformulier in.

Overige berichten