Persoonlijke verhalen

Hieronder kunt u de persoonlijke verhalen lezen van mensen die AAP in hun testament hebben opgenomen. Hoewel iedereen zijn of haar eigen reden heeft om dit te doen, is er ook een gemeenschappelijker deler: deze mensen hebben een groot hart voor dieren en dierenwelzijn.

We zijn hen dankbaar voor hun grote betrokkenheid én vertrouwen in AAP. Dankzij hun bijzondere steun kunnen wij ook in de toekomst dieren in nood blijven helpen!

Philia Phaff

“Mijn wens is dat de illegale handel van dieren wordt gestopt. AAP strijdt al jaren voor een positieflijst. Exotische zoogdieren als suikereekhoorns, apen of servals zijn echt geen huisdieren.”
Philia Phaff

Harry Schikhof

​ “Door alles wat we zagen en hoorden kregen wij een diepe bewondering voor het werk van AAP. Zodoende kozen we ervoor om ook aan AAP na te laten.”
Loretta Schrijver

Loretta schrijver over nalaten aan AAP

Presentatrice Loretta Schrijver is meer dan zomaar een dierenvriend. Voor haar voelen dieren als haar kinderen. Haar bekendheid wil ze inzetten om dierenmistanden aan de kaak te stellen. Bovendien heeft Loretta Stichting AAP opgenomen in haar testament:

"Het voelt prettig dat een deel van mijn nalatenschap ooit bij hen terechtkomt."

De zorg voor de oudere dieren

Pieter, teamleider van het Chimpanseecomplex bij AAP, vertelt over zijn bijzondere band met de hoogbejaarde chimpansee Congo en waarom veel van de chimpansees in onze opvang extra zorg nodig hebben.

“Het DNA van chimpansees komt voor meer dan 98% overeen met dat van de mens. Dat we zo gelijk zijn, maakt het werken met chimpansees heel bewerkelijk. Je kunt je niet voorstellen wat hen wordt aangedaan door mensen”.

Pieter Levelink

"Ik ben zeer geraakt door hetgeen waar Stichting AAP zich voor inzet. Als je iets goeds wilt nalaten, dan is Stichting AAP een doel dat dit zeker verdient."

Vragen en persoonlijk advies
Overweegt u AAP op te nemen in uw testament? We helpen u graag.

Wilt u eerst rustig meer lezen over nalaten aan AAP? Dan kunt u de brochure ‘Schenk een toekomst aan dieren in nood’ aanvragen.

Laura Kok en Bianca Piek
Coördinator en contactpersoon nalatenschappen
Telefoonnummer: 036 523 8787
E-mailadres: nalaten@aap.nl
Laura en Bianca