BedrijfsadoptieZij gingen u voor!

Stichting AAP is trots op haar bedrijfsadoptanten. Wat de reden voor een bedrijfsadoptie ook is: samen zetten we ons in voor het dierenwelzijn. 


 

Rebellion Monkey

We welcome Mojo to our team. We are Rebellion Monkey.

Logo Rebellion Monkey

Noorlanden

 

www.noorlanden.nl

 

Noordlanden logo

FPS Famous Pacific Shipping Rotterdam

 

www.fpsrtm.nl

 

FPS logo

Pricewise

www.pricewise.nl

“Met Pricewice bespaar je op je vaste lasten. Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient! In 3 stappen helpt Pricewise jou met het aanvragen van een energiecontract, diverse verzekeringen en je internet en tv.” Het maatschappelijke karakter van stichting Aap vindt Pricewise belangrijk en heeft daardoor chimpansee Babsie geadopteerd. pricewise logo

Natuurkapperswinkel

www.natuurkapperswinkel.nl

"Wij hebben de aarde te leen, mogen hier een tijdje rondlopen en moeten de wereld zo mogelijk beter achterlaten dan we hem hebben aangetroffen. 

Dat betekend voor mij dat we behalve voor onze medemens, ook goed voor de dieren en planten moeten zorgen. Daarom steun ik ook stichting AAP."

natuurkapperswinkel logo

 

LEV Communicatie 

www.levcommunicatie.nl

''Stichting AAP werkt met alle mogelijke inzet, passie en levendigheid aan een betere toekomst van een wereld waarin mens én dier een mooie plek hebben. De wereld van ons allemaal. En dus verbind ik me met LEV communicatie graag aan deze doelen. Omdat het ook mijn wereld is.''Logo LEVcommunicatie

Internetvergelijk

www.internetvergelijk.nl

Consumenten kunnen op internetvergelijk internetpakketten van providers met elkaar vergelijker. Met onze bedrijfdonatie hopen wij bij te dragen aan een betere toekomst voor Leeuw Govani.

internetvergelijk.nl