BedrijfsadoptieZij gingen u voor!

Stichting AAP is trots op haar bedrijfsadoptanten. Wat de reden voor een bedrijfsadoptie ook is: samen zetten we ons in voor het dierenwelzijn. 


 

Mastertools

Een dier is geen 'gereedschap', maar helaas begon het leven van Lutut wel als zodanig. Als proefdier heeft hij het nodige doorstaan in zijn kleine kooi. Mastertools onderschrijft de kracht van goed gereedschap, echter een aap vindt u niet in het assortiment! Wij gunnen Lutut een beter leven en dragen hier graag aan bij. 

Logo mastertools

123Trapliften

www.123trapliften.nl

123 trapliften

WOONENZO

Nadat Reza de leeuw jarenlang opgesloten heeft gezeten op slechts een paar vierkante meter, kan hij nu genieten van een echt thuis in Spanje. Woonenzo.nl maakt wonen betaalbaar en wij zijn dan ook blij dat wij ook mogen bijdragen aan het verblijf en de verzorging van deze mooie leeuw.

Woonenzo

Rebellion Monkey

We welcome Mojo to our team. We are Rebellion Monkey.

Logo Rebellion Monkey

Noorlanden

www.noorlanden.nl
 

Noordlanden logo

FPS Famous Pacific Shipping Rotterdam

www.fpsrtm.nl
 

FPS logo

Pricewise

www.pricewise.nl

“Met Pricewice bespaar je op je vaste lasten. Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient! In 3 stappen helpt Pricewise jou met het aanvragen van een energiecontract, diverse verzekeringen en je internet en tv.” Het maatschappelijke karakter van stichting AAP vindt Pricewise belangrijk en heeft daardoor chimpansee Babsie geadopteerd. pricewise logo

Natuurkapperswinkel

www.natuurkapperswinkel.nl

"Wij hebben de aarde te leen, mogen hier een tijdje rondlopen en moeten de wereld zo mogelijk beter achterlaten dan we hem hebben aangetroffen. 

Dat betekent voor mij dat we behalve voor onze medemens, ook goed voor de dieren en planten moeten zorgen. Daarom steun ik ook stichting AAP."

natuurkapperswinkel logo

 

Horecagrootkeukenshop

www.horecagrootkeukenshop.nl

Logo horecagrootkeukenshop.nl

Internetvergelijk

www.internetvergelijk.nl

Consumenten kunnen op Internetvergelijk internetpakketten van providers met elkaar vergelijker. Met onze bedrijfdonatie hopen wij bij te dragen aan een betere toekomst voor Leeuw Govani.

internetvergelijk.nl

LEV Communicatie 

www.levcommunicatie.nl

Stichting AAP werkt met alle mogelijke inzet, passie en levendigheid aan een betere toekomst van een wereld waarin mens én dier een mooie plek hebben. De wereld van ons allemaal. En dus verbind ik me met LEV communicatie graag aan deze doelen. Omdat het ook mijn wereld is.

.Logo LEVcommunicatie

Allekabels

Allekabels steunt goede doelen, zoals Stichting AAP, omdat er mensen achter zitten die het nu goed voorhebben met onze natuur en dus het leven van onze kinderen morgen.

logo Allekabels

Jayno

Jayno.nl

Logo Jayno

Smart2Scool

Smart2Scool ontzorgt onderwijsinstellingen, ouders en leerlingen bij het gebruik van digitale leermiddelen in de klas. Wij zijn trots dat we Stichting AAP kunnen ontzorgen en verwelkomen “onze” Vico tot de Smart2Scool familie. Wij van Smart2Scool willen op deze manier aan de jeugd meegeven dat we met z’n allen moeten werken aan een betere wereld voor mens en dier.

Logo Smart2Scool

Slimster

Slimster is de vergelijker waarbij klanttevredenheid voorop staat. Dagelijks helpen we mensen bij hun zoektocht naar de beste producten en diensten. Tijdens onze eigen zoektocht naar een goed doel kwamen we uit bij het bijzondere werk van Stichting Aap. We zijn erg blij met de adoptie van Linda, zodat ze eindelijk samen kan leven met soortgenoten.

Slimster

Monkey Vision

In ons team van Monkey Vision kan een echte aap natuurlijk niet ontbreken. Wij helpen daarom graag mee aan een beter leven voor chimpansee Linda. Ze leeft nu gelukkig samen met haar eigen soortgenoten na verschrikkelijk eenzame jaren. Zo kunnen wij apen van het Monkey Vision team vol trots een steentje bijdragen.

Monkey Vision

Amolé B.V.

Wij geloven in een wereld waar iedereen, ook dieren, een recht hebben op een (mens)waardig bestaan. Ook dieren hebben zorg nodig, een sociale groep waar zij in kunnen verkeren en kunnen opgroeien tot volwassenen. Voor ons de reden om Linda te adopteren. In financiële zin sluit het aan bij wat wij voor onze klanten willen betekenen. Geen zorgen over de financiële administratie en fiscaal de goede beslissingen op het juiste moment kunnen nemen. Achter de ondernemer staat ons team.

Amole BV

Ergomax

Ergomax staat voor gezond en optimaal leven. Daar dragen wij aan bij door middel van onze innovatieve, natuurlijke en vooral effectieve voedingssupplementen. Gezond leven, dat betekent ook gezond oud worden! En daarin bieden wij niet alleen ondersteuning aan de mens, maar ook aan dieren. Daarom helpen wij voormalig circus leeuw Reza, die jaren in een veel te klein verblijf naast de weg in Frankrijk heeft geleefd, aan een gezonde en gelukkige oude dag met onze donatie.

En Reza is niet het enige Stichting AAP-dier dat Ergomax helpt. Onze hoogwaardige voedingssupplementen worden ook gebruikt door Stichting AAP om de gezondheid van de dieren te bevorderen! Dat wij Stichting AAP naast doneren ook kunnen steunen door onze expertise, daar zijn we trots op.

Ergomax

Telefoon.nl

Op Telefoon.nl kan je terecht voor het vergelijken van mobiele telefoons met abonnement bij alle betrouwbare aanbieders in Nederland. Dit doen we al vele jaren met veel succes en plezier, maar naast ondernemen zijn wij ook erge natuur- en dierenliefhebbers. Een van onze medewerkers verbleef tijdens een familieweekend bij een groepsaccommodatie vlak naast Stichting AAP. Tijdens dit weekend kwamen we in aanmerking met Stichting AAP en kregen we te horen wat ze zoal doen. Omdat wij als Telefoon.nl het ook belangrijk vinden om goede doelen te steunen kwamen we op het idee om een aap te adopteren. Wij zijn dan ook erg blij met de geslaagde adoptie van Eugen.
Telefoon.nl