BedrijfsadoptieZij gingen u voor!

Stichting AAP is trots op haar bedrijfsadoptanten. Wat de reden voor een bedrijfsadoptie ook is: samen zetten we ons in voor het dierenwelzijn. 

Ja ik adopteer met mijn bedrijf

Meer over bedrijfsdonaties

 

 

Rebellion Monkey

We welcome Mojo to our team. We are Rebellion Monkey.

Logo Rebellion Monkey

Monkey Vision

In ons team van Monkey Vision kan een echte aap natuurlijk niet ontbreken. Wij helpen daarom graag mee aan een beter leven voor chimpansee Linda. Ze leeft nu gelukkig samen met haar eigen soortgenoten na verschrikkelijk eenzame jaren. Zo kunnen wij apen van het Monkey Vision team vol trots een steentje bijdragen.

Monkey Vision

Pricewise

www.pricewise.nl

“Met Pricewice bespaar je op je vaste lasten. Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient! In 3 stappen helpt Pricewise jou met het aanvragen van een energiecontract, diverse verzekeringen en je internet en tv.” Het maatschappelijke karakter van stichting AAP vindt Pricewise belangrijk en heeft daardoor chimpansee Babsie geadopteerd. 

pricewise logo

Ergomax

Ergomax staat voor gezond en optimaal leven. Daar dragen wij aan bij door middel van onze innovatieve, natuurlijke en vooral effectieve voedingssupplementen. Gezond leven, dat betekent ook gezond oud worden! En daarin bieden wij niet alleen ondersteuning aan de mens, maar ook aan dieren. Daarom helpen wij voormalig circus leeuw Reza, die jaren in een veel te klein verblijf naast de weg in Frankrijk heeft geleefd, aan een gezonde en gelukkige oude dag met onze donatie.

En Reza is niet het enige Stichting AAP-dier dat Ergomax helpt. Onze hoogwaardige voedingssupplementen worden ook gebruikt door Stichting AAP om de gezondheid van de dieren te bevorderen! Dat wij Stichting AAP naast doneren ook kunnen steunen door onze expertise, daar zijn we trots op.

Ergomax

Amolé B.V.

Wij geloven in een wereld waar iedereen, ook dieren, een recht hebben op een (mens)waardig bestaan. Ook dieren hebben zorg nodig, een sociale groep waar zij in kunnen verkeren en kunnen opgroeien tot volwassenen. Voor ons de reden om Linda te adopteren. In financiële zin sluit het aan bij wat wij voor onze klanten willen betekenen. Geen zorgen over de financiële administratie en fiscaal de goede beslissingen op het juiste moment kunnen nemen. Achter de ondernemer staat ons team.

Amole BV

WIHA Brandpreventie

WIHA Brandpreventie: totale ontzorging op het gebied van bouwkundige brandveiligheid.
Daar waar wij normaal gesproken zorgen voor een veilige woon of-werkomgeving voor mens en dier door gebouwen te voorzien van brandwerende voorzieningen dragen we langs deze weg bij aan een veilige omgeving voor verwaarloosde en mishandelde dieren. Onze werkzaamheden op het gebied van bouwkundige brandpreventie zorgen er voor dat er veilige gebouwen ontstaan die mens en dier in geval van een brand de kans geven een gebouw veilig en gezond te ontvluchten.

De dieren die door Stichting AAP zijn opgevangen en gered hebben echter niet de kans gehad om zelf hun stressvolle en ongezonde omgeving te ontvluchten. We willen deze dieren na een zwaar leven echter alsnog laten genieten van een stressvrije, veilige en vriendelijke omgeving. Met onze adoptie redden we dit keer niet een gebouw of zelfs een mensenleven maar dat van een beschadigd dier dat beter verdient, in dit geval dat van de leeuw Govani.

WIHA logo

Internetvergelijk

www.internetvergelijk.nl

Consumenten kunnen op Internetvergelijk internetpakketten van providers met elkaar vergelijker. Met onze bedrijfdonatie hopen wij bij te dragen aan een betere toekomst voor Leeuw Govani.

internetvergelijk.nl

Telefoon.nl

Op Telefoon.nl kan je terecht voor het vergelijken van mobiele telefoons met abonnement bij alle betrouwbare aanbieders in Nederland. Dit doen we al vele jaren met veel succes en plezier, maar naast ondernemen zijn wij ook erge natuur- en dierenliefhebbers. Een van onze medewerkers verbleef tijdens een familieweekend bij een groepsaccommodatie vlak naast Stichting AAP. Tijdens dit weekend kwamen we in aanmerking met Stichting AAP en kregen we te horen wat ze zoal doen. Omdat wij als Telefoon.nl het ook belangrijk vinden om goede doelen te steunen kwamen we op het idee om een aap te adopteren. Wij zijn dan ook erg blij met de geslaagde adoptie van Eugen.
Telefoon.nl

Allekabels

Allekabels steunt goede doelen, zoals Stichting AAP, omdat er mensen achter zitten die het nu goed voorhebben met onze natuur en dus het leven van onze kinderen morgen.

logo Allekabels

Tacs

Samen met onze geweldige medewerkers geven wij graag een deel van onze voorspoed terug aan onze medemens en dieren. Daarom zijn wij Stichting AAP ook erg dankbaar voor hun inzet richting een beter dierenwelzijn. Inmiddels steunen wij Stichting AAP dan ook al meer dan 20 jaar. Normaliter specialiseren wij ons in het rekruteren van IT specialisten, maar voor de tijger Suzu en de chimpansee Marria maken wij met liefde een uitzondering.

Tacs

Smart2Scool

Smart2Scool ontzorgt onderwijsinstellingen, ouders en leerlingen bij het gebruik van digitale leermiddelen in de klas. Wij zijn trots dat we Stichting AAP kunnen ontzorgen en verwelkomen “onze” Christos tot de Smart2Scool familie. Wij van Smart2Scool willen op deze manier aan de jeugd meegeven dat we met z’n allen moeten werken aan een betere wereld voor mens en dier.

Logo Smart2scool

Slimster

Slimster is de vergelijker waarbij klanttevredenheid voorop staat. Dagelijks helpen we mensen bij hun zoektocht naar de beste producten en diensten. Tijdens onze eigen zoektocht naar een goed doel kwamen we uit bij het bijzondere werk van Stichting Aap. We zijn erg blij met de adoptie van Linda, zodat ze eindelijk samen kan leven met soortgenoten.

Slimster

FPS Famous Pacific Shipping Rotterdam

www.fpsrtm.nl
 

FPS logo

Sneakerbaron

Sneakerbaron is de de plek voor het vergelijken van sneakers. Wij ondersteunen verschillende goede doelen waaronder Stichting AAP. Berberaap Lulù is in beslag genomen bij Spaanse eigenaren, haar armen en benen zijn kromgegroeid. Gelukkig is ze liefdevol opgevangen door stichting AAP en gaat het steeds beter!

Sneaker Baron logo

Agathos

Agathos werkt sinds 5 jaar vanuit Almere. We hebben nagedacht over de manier waarop we als organisatie een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren. We hebben gekozen voor een donatie aan Stichting Aap in Almere. Hoewel de naam doet vermoeden dat het alleen om apen gaat, worden ook andere (verwaarloosde) dieren, waaronder leeuwen, heel goed verzorgd. Daarom zijn we onlangs de ‘adoptieouders’ geworden van Govani een leeuw afkomstig uit Spanje die erg verwaarloosd was en nu gelukkig aan het aansterken is bij Stichting AAP.

Agathos

Spendow

Spendow werkt samen met toonaangevende merken en goede doelen over de hele wereld om een duurzame toekomst voor mens en milieu te creëren.

Spendow