BedrijfsadoptieZij gingen u voor!

Stichting AAP is trots op haar bedrijfsadoptanten. Wat de reden voor een bedrijfsadoptie ook is: samen zetten we ons in voor het dierenwelzijn. 


 

Mastertools

Een dier is geen 'gereedschap', maar helaas begon het leven van Lutut wel als zodanig. Als proefdier heeft hij het nodige doorstaan in zijn kleine kooi. Mastertools onderschrijft de kracht van goed gereedschap, echter een aap vindt u niet in het assortiment! Wij gunnen Lutut een beter leven en dragen hier graag aan bij. 

Logo mastertools

123Trapliften

www.123trapliften.nl

123 trapliften

WOONENZO

Nadat Reza de leeuw jarenlang opgesloten heeft gezeten op slechts een paar vierkante meter, kan hij nu genieten van een echt thuis in Spanje. Woonenzo.nl maakt wonen betaalbaar en wij zijn dan ook blij dat wij ook mogen bijdragen aan het verblijf en de verzorging van deze mooie leeuw.

Woonenzo

Rebellion Monkey

We welcome Mojo to our team. We are Rebellion Monkey.

Logo Rebellion Monkey

Noorlanden

 

www.noorlanden.nl

 

Noordlanden logo

FPS Famous Pacific Shipping Rotterdam

 

www.fpsrtm.nl

 

FPS logo

Pricewise

www.pricewise.nl

“Met Pricewice bespaar je op je vaste lasten. Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient! In 3 stappen helpt Pricewise jou met het aanvragen van een energiecontract, diverse verzekeringen en je internet en tv.” Het maatschappelijke karakter van stichting Aap vindt Pricewise belangrijk en heeft daardoor chimpansee Babsie geadopteerd. pricewise logo

Natuurkapperswinkel

www.natuurkapperswinkel.nl

"Wij hebben de aarde te leen, mogen hier een tijdje rondlopen en moeten de wereld zo mogelijk beter achterlaten dan we hem hebben aangetroffen. 

Dat betekent voor mij dat we behalve voor onze medemens, ook goed voor de dieren en planten moeten zorgen. Daarom steun ik ook stichting AAP."

natuurkapperswinkel logo

 

Horecagrootkeukenshop

www.horecagrootkeukenshop.nl

Logo horecagrootkeukenshop.nl

Internetvergelijk

www.internetvergelijk.nl

Consumenten kunnen op Internetvergelijk internetpakketten van providers met elkaar vergelijker. Met onze bedrijfdonatie hopen wij bij te dragen aan een betere toekomst voor Leeuw Govani.

internetvergelijk.nl

LEV Communicatie 

www.levcommunicatie.nl

Stichting AAP werkt met alle mogelijke inzet, passie en levendigheid aan een betere toekomst van een wereld waarin mens én dier een mooie plek hebben. De wereld van ons allemaal. En dus verbind ik me met LEV communicatie graag aan deze doelen. Omdat het ook mijn wereld is.

.Logo LEVcommunicatie

Allekabels

Allekabels steunt goede doelen, zoals Stichting AAP, omdat er mensen achter zitten die het nu goed voorhebben met onze natuur en dus het leven van onze kinderen morgen.

logo Allekabels

Jayno

Jayno.nl

Logo Jayno

Smart2Scool

Smart2Scool ontzorgt onderwijsinstellingen, ouders en leerlingen bij het gebruik van digitale leermiddelen in de klas. Wij zijn trots dat we Stichting AAP kunnen ontzorgen en verwelkomen “onze” Vico tot de Smart2Scool familie. Wij van Smart2Scool willen op deze manier aan de jeugd meegeven dat we met z’n allen moeten werken aan een betere wereld voor mens en dier.

Logo Smart2Scool