Werken bij AAP

één van de vrijwilligers van AAP

Altijd eens iets willen doen wat echt een verschil kan maken in het leven van mens en dier en wil je werken in een levendige organisatie met bevlogen mensen? Dat kan bij Stichting AAP.

Vanaf het terras bij het bezoekerscentrum van AAP Almere loop je na je lunch door het weelderige groen terug naar kantoor. In de verte klinkt onmiskenbaar een Chimpansee. Een glazen deur geeft je toegang tot een modern en duurzaam gebouw met veel natuurlijke materialen en inspirerende foto’s van de dieren die vertrouwen op onze dagelijkse zorg en aandacht. De mensen zijn hartelijk en open, je werkplek is goed verzorgd en heeft een frisse uitstraling.

AAP onderscheidt zich van andere organisaties door een enorme gedrevenheid en een professionele en open bedrijfscultuur, waarbij onze kernwaarden een belangrijke leidraad vormen:

Toegewijd

AAP gelooft in de toewijding van medewerkers. We hebben oog voor jouw unieke talent en realiseren ons dat de inzet en ontwikkeling hiervan het succes vormt van onze organisatie. Daarom bieden we jou het vertrouwen, de vrij­heid en mogelijkheid om zelf verantwoordelijk­heid te nemen voor je werk en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast investeren we in jouw professionele ontwikkeling door je de mogelijkheid te bieden tot het volgen van opleidingen, cursussen en (internationale) uitwisselingsprogramma's.

Toegankelijk

AAP gelooft in een open bedrijfscultuur waarin samenwerking en kennisdeling belangrijke uitgangspunten vormen. Daarom bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om mee te draaien in samenwerkingsprojecten.

Inventief

Jouw ideeën krijgen de ruimte bij AAP. We faciliteren de implementatie van die ideeën die onze impact vergroten. Daarnaast vragen we medewerkers om actief mee te denken in (verbeterings)projecten binnen onze organisatie.

Vrijwilligerswerk neemt een belangrijke plaats in bij AAP. Tevens bieden we een werkplaats aan stagiaires van diverse opleidingen, waaronder MBO-Dierverzorging, HBO-Diermanagement, HEAO en NME.

AAP is gevestigd op Stadslandgoed De Kemphaan en ligt midden in het natuurgebied Boshart Almeerderhout.

Terug naar Over ons

Betaald werk

Wil je bij AAP in een betaalde functie werken, bekijk dan de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vrijwilligerswerk

Bij Stichting AAP neemt de inzet van vrijwilligers een belangrijke plaats in. Ze horen net zozeer bij AAP als onze vaste medewerkers!

European Solidarity Corps

AAP is participant in het European Solidarity Corps (ESC), een gesubsidieerd programma voor vrijwilligers binnen de EU.

Stages

AAP is onder leerlingen en studenten een gewild stagebedrijf. Er zijn stages mogelijk op zowel MBO-, HBO- en WO-niveau.