Nieuw: digitale rondleiding opvangcentrum Spanje

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen bij AAP in Spanje? Ben je benieuwd waar grote katachtigen zoals leeuw Govani en tijger Toph worden opgevangen en wil je weten welke dieren er nog meer in ons Spaanse opvangcentrum verblijven? Dan hebben we goed nieuws: naast de digitale rondleiding over ons terrein in Almere, kun je je nu ook aanmelden voor een digitale rondleiding over ons terrein in Spanje!

Grote katachtigen

Het Spaanse opvangcentrum van AAP bevindt zich in Villena, vlakbij Alicante. In 2009 opende de locatie haar deuren en konden de eerste chimpansees, primaten en andere apensoorten worden opgevangen. De opvang werd in 2016 uitgebreid met de bouw van speciale voorzieningen voor grote katachtigen. Sindsdien biedt AAP hier ook een veilige plek aan dieren als leeuwen en tijgers.
Leeuw Govani is een van de dieren in ons opvangcentrum in Spanje.

Kijkje achter de schermen

Tijdens de digitale rondleiding neemt Berta, communicatiemedewerker en rondleidster bij AAP in Spanje, je mee over het terrein van ons opvangcentrum. Ze geeft je een uniek kijkje achter de schermen en laat de verschillende afdelingen zien. Ook vertelt ze over de dieren die we hier opvangen, zoals leeuwen Marley en Elsa. Verder zie je onder andere waar onze primaten verblijven en hoe we ervoor zorgen dat onze dieren drie keer per dag gezonde voeding krijgen.

Overige berichten