Tijgerin Kyra

AAP ontvangt opnieuw steun van de Nationale Postcode Loterij

AAP wordt sinds 2001 gesteund door de Nationale Postcode Loterij. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Jaarlijks ontvangen we een bedrag van € 500.000. Daarnaast hebben we drie keer een geweldige extra bijdrage gekregen voor een speciaal project, waaronder voor de opvang van onze grote katachtigen in Spanje.

Ook nu mag AAP weer op de jaarlijkse steun van € 500.000 rekenen. Geweldig! Dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij kunnen we vele dieren in nood redden en een nieuwe toekomst bieden.
NPL cheque
Ook dit jaar konden we weer rekenen op steun van de Nationale Postcode Loterij.

Tijgerin Kyra

Eén van deze dieren is tijgerin Kyra. De eerste levensjaren waren voor Kyra niet makkelijk. Ze werd geboren in een Spaans circus en zat daar opgesloten in een kleine ruimte. Toen ze vijf maanden oud was, werd ze uit medelijden gekocht door een particulier. Daar belandde ze opnieuw in een kleine, kale kooi, met een koude betonnen vloer. Uiteindelijk werd de tijgerin in 2016 in beslag genomen door de Spaanse autoriteiten en kreeg ze een veilige plek in ons opvangcentrum in Spanje.

Door een oude breuk die Kyra in haar verleden opliep, loopt ze chronisch mank. Desondanks lijkt ze hier geen last van te hebben en kan ze zonder pijn door haar verblijf in ons opvangcentrum in Spanje lopen. Sterker nog, Kyra is zelfs heel actief! We zijn blij dat we Kyra mede dankzij de steun van de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij een fijne oude dag bij AAP kunnen geven.
Tijgerin Kyra
Tijgerin Kyra bij AAP.

Overige berichten