Deze bedrijven steunen AAP

Stichting AAP is dankbaar voor de hulp van deze bedrijven: samen zetten we ons in voor dierenwelzijn!

AVB
Multiwear

AVB Multiwear is specialist op het gebied van bedrijfskleding. Wij bieden bedrijven en de professionele vakman alle denkbare kleding, middelen en uitrusting. Ook bedrukken of borduren wij uw bedrijfslogo op de kleding. AVB Multiwear wil ook graag bijdragen aan maatschappelijke doelen. Met ons team steunen wij chimpansee Mojo. We hopen dat onze steun een bijdrage kan leveren aan een beter bestaan.

Network Netherlands B.V.

Veel dieren bij AAP hebben een vreselijk verleden. Hier hebben ze niet voor gekozen. Gelukkig zijn ze bij AAP veilig. De bedrijven die Network Netherlands ondersteunt, hebben wél kunnen kiezen. Mede daarom ondersteunen wij op dit moment ongeveer 55 bedrijven. We bieden niewe werknemers persoonlijke begeleiding en helpen o.a. met hun werk- en verblijfsvergunning(en). Dit in zowel het MKB als ook Multinationals. We zijn trotse adoptieouders van Mojo en Suzu.

Amolé B.V.

Wij geloven in een wereld waar iedereen, ook dieren, een recht hebben op een (mens)waardig bestaan. Voor ons de reden om Linda te adopteren. In financiële zin sluit het aan bij wat wij voor onze klanten willen betekenen. Geen zorgen over de financiële administratie en fiscaal de goede beslissingen op het juiste moment.

TACS

Samen met onze geweldige medewerkers geven wij graag een deel van onze voorspoed terug aan onze medemens en dieren. Normaliter specialiseren wij ons in het rekruteren van IT specialisten, maar voor de tijger Suzu en de chimpansee Marria maken wij met liefde een uitzondering.

Smart2scool

Smart2Scool ontzorgt onderwijsinstellingen, ouders en leerlingen bij het gebruik van digitale leermiddelen in de klas. Wij zijn trots dat we Stichting AAP kunnen ontzorgen en verwelkomen “onze” Christos tot de Smart2Scool familie. Wij van Smart2Scool willen op deze manier aan de jeugd meegeven dat we met z’n allen moeten werken aan een betere wereld voor mens en dier.

Slimster

Slimster is de vergelijker waarbij klanttevredenheid voorop staat. Dagelijks helpen we mensen bij hun zoektocht naar de beste producten en diensten. Tijdens onze eigen zoektocht naar een goed doel kwamen we uit bij het bijzondere werk van Stichting Aap. We zijn erg blij met de adoptie van Linda, zodat ze eindelijk samen kan leven met soortgenoten.

Ben Schoenmaker

De reden waarom ik adopteer is omdat dieren niet zelf kunnen kiezen. Mensen zijn er eigenlijk altijd de oorzaak van dat er vreselijke dingen gebeuren met dieren. En op deze manier (adopteren) kunnen jullie van Stichting AAP dieren weer een beter leven geven.

Rebellion Monkey

We welcome Mojo to our team. We are Rebellion Monkey.