Zij gingen je voor

Stichting AAP is trots op haar bedrijfsadoptanten. Wat de reden voor een bedrijfsadoptie ook is: samen zetten we ons in voor dierenwelzijn.

AVB
Multiwear

AVB Multiwear is specialist op het gebied van bedrijfskleding. Wij bieden bedrijven en de professionele vakman alle denkbare kleding, middelen en uitrusting. Ook bedrukken of borduren wij uw bedrijfslogo op de kleding. AVB Multiwear wil ook graag bijdragen aan maatschappelijke doelen. Met ons team steunen wij chimpansee Mojo. We hopen dat onze steun een bijdrage kan leveren aan een beter bestaan.

Sneaker Baron

Sneakerbaron is de de plek voor het vergelijken van sneakers. Wij ondersteunen verschillende goede doelen waaronder Stichting AAP. Berberaap Lulù is in beslag genomen bij Spaanse eigenaren, haar armen en benen zijn kromgegroeid. Gelukkig is ze liefdevol opgevangen door stichting AAP en gaat het steeds beter!

Network Netherlands B.V.

Veel dieren bij AAP hebben een vreselijk verleden. Hier hebben ze niet voor gekozen. Gelukkig zijn ze bij AAP veilig. De bedrijven die Network Netherlands ondersteunt, hebben wél kunnen kiezen. Mede daarom ondersteunen wij op dit moment ongeveer 55 bedrijven. We bieden niewe werknemers persoonlijke begeleiding en helpen o.a. met hun werk- en verblijfsvergunning(en). Dit in zowel het MKB als ook Multinationals. We zijn trotse adoptieouders van Mojo en Suzu.

Amolé B.V.

Wij geloven in een wereld waar iedereen, ook dieren, een recht hebben op een (mens)waardig bestaan. Voor ons de reden om Linda te adopteren. In financiële zin sluit het aan bij wat wij voor onze klanten willen betekenen. Geen zorgen over de financiële administratie en fiscaal de goede beslissingen op het juiste moment.

TACS

Samen met onze geweldige medewerkers geven wij graag een deel van onze voorspoed terug aan onze medemens en dieren. Normaliter specialiseren wij ons in het rekruteren van IT specialisten, maar voor de tijger Suzu en de chimpansee Marria maken wij met liefde een uitzondering.

Telefoon.nl

Op Telefoon.nl kan je terecht voor het vergelijken van mobiele telefoons met abonnement, maar naast ondernemen zijn wij ook erge natuur- en dierenliefhebbers. Daarom kwamen we op het idee om een aap te adopteren. Wij zijn dan ook erg blij met de geslaagde adoptie van Eugen.

Internetvergelijk

Consumenten kunnen op Internetvergelijk internetpakketten van providers met elkaar vergelijken. Met onze bedrijfdonatie hopen wij bij te dragen aan een betere toekomst voor Leeuw Govani.

Alle kabels

Allekabels steunt goede doelen, zoals Stichting AAP, omdat er mensen achter zitten die het nu goed voorhebben met onze natuur en dus het leven van onze kinderen morgen.

Spendow

Spendow werkt samen met toonaangevende merken en goede doelen over de hele wereld om een duurzame toekomst voor mens en milieu te creëren.

WIHA Brandpreventie

WIHA Brandpreventie: totale ontzorging op het gebied van bouwkundige brandveiligheid. Daar waar wij normaal gesproken zorgen voor een veilige woon of-werkomgeving voor mens en dier, dragen we langs deze weg bij aan een veilige omgeving voor verwaarloosde en mishandelde dieren. Met onze adoptie redden we dit keer niet een gebouw of zelfs een mensenleven maar dat van een beschadigd dier dat beter verdient, in dit geval dat van de leeuw Govani.

Ergomax

Ergomax staat voor gezond en optimaal leven. Gezond leven, dat betekent ook gezond oud worden! En daarin bieden wij niet alleen ondersteuning aan de mens, maar ook aan dieren. Daarom helpen wij voormalig circus leeuw Reza aan een gezonde en gelukkige oude dag. Met onze donatie, voedingssupplementen en door onze expertise.

Agathos

Agathos werkt sinds 5 jaar vanuit Almere. We hebben nagedacht over de manier waarop we als organisatie een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren. We hebben gekozen voor een donatie aan Stichting Aap in Almere. Daarom zijn we onlangs de ‘adoptieouders’ geworden van Govani een leeuw afkomstig uit Spanje die erg verwaarloosd was en nu gelukkig aan het aansterken is bij Stichting AAP.

Pricewise

Met Pricewice bespaar je op je vaste lasten. Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient! In 3 stappen helpt Pricewise jou met het aanvragen van een energiecontract, diverse verzekeringen en je internet en tv.” Het maatschappelijke karakter van stichting AAP vindt Pricewise belangrijk en heeft daardoor chimpansee Babsie geadopteerd.

Smart2scool

Smart2Scool ontzorgt onderwijsinstellingen, ouders en leerlingen bij het gebruik van digitale leermiddelen in de klas. Wij zijn trots dat we Stichting AAP kunnen ontzorgen en verwelkomen “onze” Christos tot de Smart2Scool familie. Wij van Smart2Scool willen op deze manier aan de jeugd meegeven dat we met z’n allen moeten werken aan een betere wereld voor mens en dier.

Falmec Nederland

Wij van Falmec Nederland geven om mens, dier en milieu. Met onze innovatieve luchtzuiveringsproducten dragen wij graag bij aan goede leefomstandigheden bij u thuis. Met een donatie aan Stichting AAP willen wij een einde maken aan het lijden van exotische dieren in Europa! Stichting AAP werkt aan een wereld waarin exotische dieren weer ‘dier’ kunnen en mogen zijn. Daarom hebben wij Govani geadopteerd, vanaf nu is hij lid van het Falmec team.

Ben Schoenmaker

De reden waarom ik adopteer is omdat dieren niet zelf kunnen kiezen. Mensen zijn er eigenlijk altijd de oorzaak van dat er vreselijke dingen gebeuren met dieren. En op deze manier (adopteren) kunnen jullie van Stichting AAP dieren weer een beter leven geven.

Rebellion Monkey

We welcome Mojo to our team. We are Rebellion Monkey.

Slimster

Slimster is de vergelijker waarbij klanttevredenheid voorop staat. Dagelijks helpen we mensen bij hun zoektocht naar de beste producten en diensten. Tijdens onze eigen zoektocht naar een goed doel kwamen we uit bij het bijzondere werk van Stichting Aap. We zijn erg blij met de adoptie van Linda, zodat ze eindelijk samen kan leven met soortgenoten.

Monkey Vision

In ons team van Monkey Vision kan een echte aap natuurlijk niet ontbreken. Wij helpen daarom graag mee aan een beter leven voor chimpansee Linda. Ze leeft nu gelukkig samen met haar eigen soortgenoten na verschrikkelijk eenzame jaren. Zo kunnen wij apen van het Monkey Vision team vol trots een steentje bijdragen.