tijgerdag
tijgerdag

 

 

 
 

Een beter leven voor tijgers in nood

Vandaag is het de internationale dag van de tijger. Een goed moment om nader kennis te maken met de tijgers die we in de loop van de jaren hebben gered en opgevangen.

De tijgers komen vaak uit verschrikkelijke situaties. Zo hebben we vijf circustijgers gered die onder vreselijke omstandigheden vervoerd werden. Ook hebben we Suzu gered uit een illegale fokkerij en vingen we de oude tijgerin Luli op, zij zat helemaal alleen in een gesloten dierenpark. Helaas zijn er nog veel dieren die in vreselijke omstandigheden leven. Wij blijven ons inzetten om dieren in nood te redden en op te vangen. Hierbij hebben we jouw steun enorm hard nodig, want zoals je ziet maakt jouw donatie écht een verschil.

Help de tijgers daarom vandaag op de dag van de tijger met een donatie. Ze verdienen het zo. Doneer eenvoudig via Tikkie of via onderstaand formulier.

Ja, ik geef een extraatje voor de tijgers

Mijn donatie
Amount
Doneer svp met hele bedragen.
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie altijd stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.
Je gegevens
Titel
Adres
Contact

Met deze donatie ga je akkoord met de Privacyverklaring van Stichting AAP.

Boodschappenlijstje tijgers