Foto van Marria

Ik ben
Marria

Marria werd als baby weggeroofd
uit de Afrikaanse jungle.
Jouw oude mobiel of cartridge
betekent haar tweede kans!

Ja, stuur mij een gratis inzamelzak!

Al  29379  Mensen helpen Marria. Op naar de 30000!

Jouw mobiel of cartridge maakt het verschil

In Nederlandse huishoudens liggen meer dan drie miljoen mobiele telefoons te verstoffen… En dat terwijl één mobieltje al het verschil maakt. Heb jij je laatjes en kastjes al uitgeruimd voor Marria en al die anderen? 

JA, STUUR MIJ EEN INZAMELZAK!

Het inleveren is eenvoudig én kost je niets! Lever je inzamelzak in bij een inzamelpunt bij jou in de buurt.

Je gegevens
Titel
Adres
Contact

Door het aanvragen van de inzamelzak ga je akkoord met de actievoorwaarden.

 

Marria werd als baby weggeroofd uit de Afrikaanse jungle

Dertien jaar lang leefde ze bij een Portugese familie in huis, waar ze werd behandeld als mensenkind. Ze sliep in pyjama bij de dochter in bed, at met mes en vork en deed haar behoefte in een luier. Toen ze opstandig werd, sloot de familie haar op in de garage.

Helaas is het verhaal van Marria niet uniek. Haar konden we redden, maar er zijn duizenden apen in soortgelijke situaties. Zij hebben jouw hulp keihard nodig! Helpen kan al door je oude mobieltje of cartridge in te leveren.

Doe mee

Kijk mee met Marria in haar buitenverblijf

Bij Stichting AAP leert Marria weer hoe het is om chimpansee te zijn. Door haar heftige verleden heeft ze nog een lange weg te gaan. Bekijk haar laatste vlog om te zien hoe het nu met haar gaat.

 

Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door…

Most Remarkable en Scherm en Doek. Door het hele land zijn verschillende campagne-uitingen te zien voor deze grootschalige inzamelactie, zoals in abri’s en in winkelcentra. Deze uitingen zijn geheel kosteloos ontworpen door reclamebureau Most Remarkable en grafisch ontwerp-bureau Scherm en Doek.

Eeko. AAP werkt samen met Eeko. Voor ieder ingeleverd mobieltje en cartridge krijgen we een vergoeding die direct ten goede komt aan de dieren bij AAP. Eeko zorgt voor een milieuverantwoord hergebruik van jouw oude mobieltjes en cartridges. Door het inleveren van je oude mobiel of cartridge help je dus niet alleen dieren als Marria, je spaart ook nog eens het milieu!