Hoe werkt het adopteren van een dier?

Als adoptie-ouder ontvang je:

  • een adoptiecertificaat
  • een foto van 'jouw' dier
  • een biografie en soortbeschrijving
  • tweemaal per jaar 'Adoptienieuws'
  • viermaal per jaar het blad Apenote
  • veel dankbaarheid van de dieren

 

Kom op bezoek!

Een aantal adoptiedieren zijn te bewonderen bij een rondleiding bij AAP in Almere. Meld je hier aan voor een rondleiding. Als je aangeeft van welk dier je adoptie-ouder bent, is het wellicht mogelijk om bij 'jouw' dier een kijkje nemen bij (altijd onder voorbehoud).

Let op! Een aantal dieren verblijft bij AAP Primadomus in Spanje. Ook daar kun je op bezoek, maar vanwege veiligheidsredenen zijn deze alleen vanaf een flinke afstand te bekijken.

Nerts Rawiri

Samen de zorg voor een dier

Voor de kostbare verzorging van de dieren zijn meerdere adoptie-ouders nodig. Jouw adoptie is dus symbolisch. Samen met andere adoptie-ouders betaal je mee aan de verzorging van alle dieren in de groep van 'jouw' dier.

De duur van een adoptie

Wij weten nooit van te voren hoe lang een dier bij ons blijft. Een dier kan herplaatst worden of overlijden. Wij bieden je dan automatisch een nieuw adoptiedier aan. Wil je liever een ander adoptiedier? Neem dan contact met ons op.

Betaling

De betaling van een adoptie gaat desgewenst per maand of jaarlijks via automatische incasso (cadeau adoptie alleen jaarlijks). Zo houden we de kosten laag en gaat zoveel mogelijk geld naar de dieren.

Adoptie beëindigen

Natuurlijk hopen wij dat je ons lang wilt blijven steunen. Wil je toch stoppen? Dat kan op elk gewenst moment. Je kan je machtiging intrekken met een e-mail of telefoontje. Je kan ons ook op een andere manier steunen en al donateur worden voor 15,- per jaar.

Heb je nog vragen over ons adoptieprogramma? Wij helpen je graag verder, bel 036-523 87 87.