Hoe werkt het adopteren van een dier?

Als adoptieouder ontvang je niet alleen veel dank van de dieren, maar ook een mooi adoptiepakket met:

  • Het adoptiecertificaat
  • Een mooie foto van je dier
  • Een biografie van je dier
  • Informatie over de diersoort
  • En daarnaast ontvang je twee keer per jaar adoptienieuws over je dier en vier keer per jaar het blad ‘Apenote’.

Sluit jij ook een dier in je hart als adoptieouder?

Tip: een adoptie is ook leuk om cadeau te geven aan een andere dierenliefhebber!

Samen de zorg voor een dier

Voor de kostbare verzorging van de dieren zijn meerdere adoptie-ouders nodig. Jouw adoptie is dus symbolisch. Samen met andere adoptie-ouders betaal je mee aan de verzorging van alle dieren in de groep van 'jouw' dier.

De duur van een adoptie

Wij weten nooit van te voren hoe lang een dier bij ons blijft. Een dier kan herplaatst worden of overlijden. Wij bieden je dan automatisch een nieuw adoptiedier aan. Wil je liever een ander adoptiedier? Neem dan contact met ons op.

Betaling

De betaling van een adoptie gaat desgewenst per maand of jaarlijks via automatische incasso (cadeau adoptie alleen jaarlijks). Zo houden we de kosten laag en gaat zoveel mogelijk geld naar de dieren.

Kom op bezoek!

Een aantal adoptiedieren zijn te bewonderen bij een rondleiding bij AAP in Almere. Meld je hier aan voor een rondleiding. Als je aangeeft van welk dier je adoptie-ouder bent, is het wellicht mogelijk om bij 'jouw' dier een kijkje nemen bij (altijd onder voorbehoud).

Let op! Een aantal dieren verblijft bij AAP Primadomus in Spanje. Ook daar kun je op bezoek, maar vanwege veiligheidsredenen zijn deze alleen vanaf een flinke afstand te bekijken.

Nerts Rawiri

Adoptie beëindigen

Natuurlijk hopen wij dat je ons lang wilt blijven steunen. Wil je toch stoppen? Dat kan op elk gewenst moment. Je kan je machtiging intrekken met een e-mail of telefoontje. Je kan ons ook op een andere manier steunen en al donateur worden voor 15,- per jaar. Heb je nog vragen over ons adoptieprogramma? Wij helpen je graag verder, bel 036-523 87 87.