Ons verlanglijstje

AAP is naast financiële steun, ook enorm geholpen met 'sponsoring in natura'. Giften in de vorm van spullen of diensten houden de kosten van de verzorging van onze dieren laag. Heb je spullen beschikbaar die op onze verlanglijst hieronder staan? Stuur ze dan op als pakketje naar ons bezoekadres of kom ze zelf langsbrengen bij de receptie tijdens kantooruren.

Het bezoekadres is:
Stichting AAP
Kemphaanpad 1
1358 AC Almere

Vergeet niet je naam en contactgegevens te vermelden als je iets opstuurt naar AAP, dan kunnen we je een bedankje sturen!

Meer weten of twijfel je over de spullen die je wil verzenden? Neem gerust contact met ons op. 

Dit hebben wij nodig:

Foto van verrijking

 

Appelstroop, een lekkernij die we uitsmeren op verrijking.

Appelstroop

Vruchtenmix of suikervrije aardbeiensiroop, om medicatie aan de dieren te voeren of als smaakmaker voor dieren die slecht eten.

vruchtensiroop

Rozijnen, als traktatie voor onze dieren.

Rozijnen
 

 

Frisbees voor het maken van 'frisbeetorens' als verrijking voor onze dieren.

Frisbees

 

Voor de zoogdierenafdeling zoeken we nog een Curadle ICU PRO Couveuse. Wanneer er zieke dieren op de afdeling zijn, kunnen we deze met behulp van deze couveuse op de afdeling zelf verzorgen. De temperatuur moet optimaal zijn, zonder grote schommelingen. Het is bovendien belangrijk dat de lucht zuiver is en er geen stof en schimmelsporen in de lucht zijn. Met de couveuse kan de verzorger de temperatuur eenvoudig en zeer geleidelijk verlagen. Het glazen deurtje in de couveuse zorgt er tevens voor dat het dier goed zichtbaar is voor de verzorgers.

Couveuse

Karabijnhaken (79 mm lang en 7.6 mm dik), voor het ophangen van verrijking bij de zoogdieren.

Karabijnhaken

 

GoPro Hero 7 of 8 voor het observeren van het gedrag van de dieren en het maken van filmpjes of vlogs.
GoPro 8

Steigerhout, voor het maken van banken en tafels.

Stijgerhout

Johannesbrood
johannesbrood

Insecten, ingevroren of levend (te koop bij dierenwinkels en groothandels), voor onze primaten.

Insecten

 

 

Ongepelde, ongezouten zonnebloempitten
pitten

Accu schroef-boormachines van het merk DeWalt, met 18 Volt accu's, voor het maken van inrichting voor de verblijven en verrijking voor de dieren.

Doneer een DeWalt accuboormachine aan Stichting AAP

Grote boomerballen (van hard plastic of kunststof) voor verrijking voor de chimpansees. We stoppen er wat lekkers in en maken een gat waar ze het lekkers door naar buiten moeten schudden.

boomerball

 

Driehoek vloeibare zeep

Driehoek vloeibare zeep


 

 

Duiventarwe, voedzaam voor onze dieren.

Duiventarwe

Appels en peren voor onze dieren.

appels en peren

 

Zit-sta bureau, met een minimale lengte van 160cm en maximaal 180cm. Maximale stahoogte tot 130cm. Elektrisch verstelbaar met een geheugen.

Zitstabureau

Paardentrailer, bij voorkeur een enkele. Deze gebruiken wij om de houtsnippers, die als bodembedekking in de dierenverblijven gebruikt worden, over het terrein te vervoeren.

Paardentrailer

Cadeaubonnen van elke soort en elk bedrag: heb je cadeaubonnen die je zelf niet kan gebruiken? AAP ontvangt voor elke cadeaubon een ruime vergoeding! Lees meer en vraag een retourenvelop aan.

Doneer je cadeaubonnen aan Stichting AAP

Agradi cadeaukaarten, waarmee we precies de juiste spullen voor onze dieren kunnen aanschaffen. De cadeaukaarten zijn eenvoudig te bestellen en door te sturen. (Heb je nog een andere ongebruikte cadeaubon in je la liggen? Die kun je ook aan AAP doneren. Vraag daarvoor hier de gratis retourenveloppe aan.)

Cadeaukaarten

Kabelbinders, alle maten zijn welkom!
Kabelbinders

Opsturen of langsbrengen

Heb je spullen beschikbaar die op onze verlanglijst staan? Stuur ze dan op naar ons bezoekadres of kom ze zelf langsbrengen tijdens kantooruren. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden, dan kunnen we je een bedankje sturen! Lees wat je verder met jouw bedrijf voor AAP kan doen.


Terug naar Help mee