Chimpansee Marria
Chimpansee Marria

Spaar Air miles voor AAP

Chimpansee Marria leefde 13 jaar lang als ‘levende pop’ bij een Portugese familie in huis. Ze sliep in pyjama in bed, douchte met ieder gezinslid en at wat de pot schafte. In al die tijd zag ze nooit soortgenoten. Jij kan Marria heel eenvoudig helpen, door jouw opgespaarde Air Miles eenmalig of jaarlijks te doneren aan AAP. Dit kost jou niets, maar betekent een wereld van verschil voor dieren als Marria. 

Spaar je al langer dan 5 jaar Air Miles? Houdt er rekening mee dat Air Miles van 5 jaar en ouder per 1-11-2018 komen te vervallen. Doneer daarom zo snel mogelijk je Air Miles aan AAP, daar maak je de dieren heel blij mee.

Airmiles

Vraag de Air Miles-kaart aan

Foto van MarriaJouw Air Miles betekenen een wereld van verschil voor dieren als Marria. Vraag de Air Miles-kaart en start met sparen!

 

Air Miles-kaart aanvragen

 

Doneer eenmalig je Air Miles

Foto van MarriaHeb jij Air Miles gespaard en wil je deze doneren aan dieren als Marria? Daar zijn Marria en alle andere dieren in nood enorm blij mee!

 

Air miles doneren

Doneer jaarlijks je Air Miles

Foto van MarriaHeb je al een Air Miles-kaart maar wil je vanaf nu sparen voor AAP? Door jaarlijks te sparen geef je AAP toestemming je Air Miles ieder jaar van je pas te halen.

Automatisch sparen