Hiroshi

Werd achtergelaten in een verlaten dierentuin

Soort
Japanse makaak
Geslacht
Mannetje
Geboortedatum
01/01/2004
Herkomst
Dierentuin

Eenzaam achtergelaten
Japanse makaak Hiroshi leefde moederziel alleen in een dierentuin op het Spaanse eiland Lanzarote. Toen de dierentuin in 2016 de deuren moest sluiten vanwege een faillissement, werd voor de meeste dieren een nieuw onderkomen gezocht. Behalve voor Hiroshi, hij was blijkbaar niet de moeite waard om te redden…

Hiroshi leefde jaren in eenzaamheid en overleefde doordat mensen uit de buurt hem af en toe wat eten brachten. Toen wij bij AAP hoorden van deze vreselijke situatie, hebben we er direct werk van gemaakt. Hij was er vreselijk slecht aan toe: graatmager, ontzettend zwak en half kaal. Nu is Hiroshi veilig in Almere en knapt hij langzaam op. Hij is een echte doorzetter! Steun jij Hiroshi in zijn herstel?

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 150 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.