fiffy
Fiffy

Automatisch Air Miles doneren

FiffySpaar je al Air Miles? Doneer dan automatisch aan AAP en geef dieren in nood een nieuw leven met soortgenoten.

Automatisch doneren

Eenmalig Air Miles doneren

FiffyHeb je Air Miles gespaard en wil je deze eenmalig doneren aan AAP? Daar zijn alle dieren in nood enorm blij mee!
 

eenmalig doneren

logo Air Miles

Stichting AAP redt exotische zoogdieren uit de meest erbarmelijke omstandigheden. Zo ook chimpansee Fiffy. Fiffy zat 30 jaar lang in een kleine dichtgelaste kooi op een zolder nabij Parijs. Ze zag nooit daglicht en trok uit verveling diepe groeven in de muur met haar nagels. Stichting AAP redde Fiffy uit haar ellende. Nu leeft ze in een groep chimpansees bij AAP in Almere.

Dieren zoals Fiffy kunnen bij AAP weer bijkomen en ervaren hoe het is om écht als dier te leven. Bijvoorbeeld in de buitenverblijven van het Chimpanseecomplex, waar de dieren samenleven met soortgenoten en lekker kunnen klimmen, klauteren en slingeren. Het is natuurlijk heel belangrijk dat de verblijven goed onderhouden worden en dat de chimpansees af en toe nieuw (speel)materiaal krijgen. Daar kun jij met jouw Air Miles mee helpen!

Voor het buitenverblijf van Fiffy hebben we het volgende nodig:

  • Een grote schommel. Chimpansees zijn gek op schommels! Fiffy kan er een middagdutje in doen of zich even lekker terugtrekken. 
  • Beschermingsmateriaal om schuil- en schaduwplekken te creëren, zodat Fiffy kan schuilen bij harde wind en regen of schaduw op kan zoeken wanneer ze daar behoefte aan heeft.
  • Een nieuwe paal om het veiligheidsnet aan vast te maken. De paal van nu is hard aan vervanging toe.

Het kopen van nieuwe materialen en het onderhouden van de chimpanseeverblijven kost veel geld. Help jij chimpansee Fiffy en de andere dieren bij AAP door jouw Air Miles eenmalig of automatisch te doneren? Namens de dieren: heel erg bedankt.

Fiffy