Michiko binnen
Michiko binnen

Automatisch Air Miles doneren

Japanse makaakSpaar je al Air Miles? Doneer dan automatisch aan AAP en geef dieren in nood een nieuw leven met soortgenoten.

Automatisch doneren

Eenmalig Air Miles doneren

japanse makaakHeb je Air Miles gespaard en wil je deze eenmalig doneren aan AAP? Daar zijn alle dieren in nood enorm blij mee!
 

eenmalig doneren

logo Air Miles

Stichting AAP redt exotische zoogdieren uit de meest erbarmelijke omstandigheden. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd.

Zo ook Michiko, zij zat in een Frans dierenpark dat allang de veiligheidsregels aan de laars had gelapt. Levensgevaarlijk voor mens en dier! De Franse autoriteiten wilden daarom zo snel mogelijk van de dieren af. Er moest gauw een opvang voor de Japanse makaken gevonden worden, anders zouden Michiko en haar groepsgenootjes vroegtijdig aan hun einde komen… Gelukkig konden we dat voorkomen!

Dieren zoals Michiko kunnen bij AAP weer bijkomen, bijvoorbeeld op de Apeneilanden. Deze buitenverblijven zijn groen, ruim en voorzien van allerlei klimtoestellen. Om de eilanden zo aan te passen dat de dieren veilig buiten kunnen herstellen en spelen, hebben we veel geld nodig. En dat schudden we niet zomaar uit onze mouw. Jouw Air Miles helpen hier enorm bij. Voor AAP betekenen jouw Air Miles namelijk euro’s, waarmee we dieren zoals Michiko straks een geweldig buitenverblijf kunnen geven.

Air Miles van 5 jaar of ouder komen per 1 november 2018 te vervallen. Wil jij iets goeds doen met jouw Air Miles? Doneer je gespaarde Air Miles eenmalig of automatisch aan AAP. Dit kost je niets, maar betekent een wereld van verschil voor de dieren! Zij verdienen het zo...

Eugen buiten

Kijk Java-aap Oz eens genieten van de speeltoestellen! Met jouw Air Miles kunnen dieren als Michiko ook lekker gaan genieten op de Apeneilanden.