Fadel
Fadel
500 dieren in nood
wachten op een veilige opvangplek

Help met een donatie

AAP geeft dieren weer een toekomst

Dierenwelzijn staat nog altijd onder druk. Bij AAP verbeteren wij op een duurzame manier het welzijn van apen, grote katten en andere zoogdieren. We vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa.

onze aanpak geredde dieren

Vrienden gezocht 

Vrienden gezocht

Bij Stichting AAP vangen we honderden dieren per jaar op. Zij hebben blijvend extra zorg en liefde nodig. Jij kunt daarbij helpen. Word nú vriend van de eenzame Lulú, de kwetsbare Christos of de blinde Wilma. 

Geef voor zorg en liefde 

Exoten in huis? "Nee"!

niet normaal image

Ruim driekwart van de Nederlanders heeft in een opiniepeiling van Ipsos aangegeven tegen exotisch huisdierbezit te zijn. Een welkome steun in de rug voor AAP en opstellers van de positieflijst voor huisdieren.

Lees meer

Born to be Wild

berberapen

Om de berberaap te beschermen, pakken we de problemen bij de wortels aan. We werken daarom met een lokale aanpak om het stropen, de illegale handel en verdere afname van het leefgebied voor eens en altijd een halt toe te roepen. 

Lees meer

Inzamelen voor AAP

Doe mee met het inzamelprogramma van AAP! Met de opbrengst hiervan kunnen we dieren in nood helpen er weer bovenop te komen.

Vraag een inzamelbox aan voor mobieltjes en cartridges

Doe mee

Mis niks van AAP!

Wil je niks van AAP missen? Schrijf je dan nu in voor onze e-mailnieuwsbrief Apemail! Je ontvangt dan 1 á 2 keer per maand het laatste nieuws over onze dieren, acties en reddingen in je mailbox.