Vriendencampagne
Vriendencampagne

Vrienden
gezocht!

Geef voor zorg en liefde

AAP geeft dieren weer een toekomst

Dierenwelzijn staat nog altijd onder druk. Bij AAP verbeteren wij op een duurzame manier het welzijn van apen, grote katten en andere zoogdieren. We vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa.

onze aanpak geredde dieren

Digitale rondleiding

Chimpansee Linda

Neem een uniek kijkje achter de schermen bij AAP! Rondleidster Mariska neemt je mee langs verschillende afdelingen. Luister naar ontroerende dierverhalen en kijk achter deuren die normaal gesloten blijven.

Kom kijken!

Eindelijk veilig

Chico

Na een ellendig leven als circusartiest zijn bavianen Chiko en Floyd eindelijk veilig bij AAP. Help jij mee ze het dierwaardige leven te geven dat ze zo verdienen?

Ja, ik help mee!

Born to be Wild

Berberapen

Om de berberaap te beschermen, pakken we de problemen bij de wortels aan. We werken daarom met een lokale aanpak om het stropen, de illegale handel en verdere afname van het leefgebied voor eens en altijd een halt toe te roepen. 

Lees meer

Inzamelen voor AAP

Doe mee met het inzamelprogramma van AAP! Met de opbrengst hiervan kunnen we dieren in nood helpen er weer bovenop te komen.

Vraag een inzamelbox aan voor mobieltjes en cartridges

Doe mee

Mis niks van AAP!

Wil je niks van AAP missen? Schrijf je dan nu in voor onze e-mailnieuwsbrief Apemail! Je ontvangt dan 1 á 2 keer per maand het laatste nieuws over onze dieren, acties en reddingen in je mailbox.