Suzu, nog in het circus
Suzu, nog in het circus

 

 

Suzu
heeft jouw
hulp nodig

Tijger Suzu leefde samen met leeuwen
en apen in veel te kleine kooien
bij een lugubere Franse circustrainer.

Ja, ik help Suzu en zijn lotgenoten

Je gegevens
Titel
Adres
Contact
Mijn donatie
Amount
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijden stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.

Gered uit de hel op aarde

Wat zouden we aantreffen? Hoe zouden de dieren eraan toe zijn? Dat vroegen we ons af toen we op weg waren naar een illegale fokkerij voor circusdieren in Frankrijk. De realiteit was nog erger dan verwacht. De locatie des onheils was een boerenerf dat vol blubber en viezigheid lag. Bij aankomst kwam de stank ons tegemoet.

We hebben alles op alles gezet om de dieren erbovenop te helpen. Helaas was welpje Bruno er zo slecht aan toe, dat hij het niet heeft gered. Een enorme klap voor ons reddingsteam en onze dierverzorgers. De andere dieren sterken nu aan in onze opvanglocaties in Almere en Spanje. Zij hebben jouw hulp keihard nodig! Helpen kan al met een eenmalige gift. Hoor jij bij ons reddingsteam?

DOe mee