Sulley en Boo

Het is niet voor te stellen hoe iemand het is zijn hoofd haalt: twee aapjes drogeren, in een koffer stoppen en vervolgens van Afrika naar Spanje smokkelen. Het overkwam de baby-meerkatjes Sulley en Boo. Na een urenlange vliegreis werden ze – meer dood dan levend – aangetroffen door de Spaanse autoriteiten op het vliegveld van Alicante. Ze waren compleet van de wereld, totaal versuft.

(Tekst gaat verder onder video)

Kantje boord

Toen AAP werd ingeschakeld, was het ons wel duidelijk dat er geen tijd te verliezen was. Onze dierenarts Lucia, van AAP Primadomus, ging direct op pad. Toen ze de diertjes aantrof, baarde de situatie haar grote zorgen en verleende ze direct eerste hulp. Hoewel de autoriteiten Sulley al hadden opgegeven, zag Lucia dat er nog leven in hem zat. Maar had Sulley na deze erbarmelijke reis nog wel genoeg kracht om verder te strijden?

Gelukkig bleek dat het geval: Sulley heeft met zijn laatste krachten én met hulp van Lucia geknokt voor zijn leven. De zorg sloeg aan. Sulley en Boo zijn aangesterkt en hebben zich ontpopt tot twee blije, speelse meerkatjes.  Voor allebei is er een goed herplaatsadres in Frankrijk gevonden waar ze verder kunnen genieten van een onbezorgde toekomst. 

 

Sulley
Sulley is in AAP Primadomus goed aangesterkt 

 

Boo
Boo

Sulley

Boo