Herplaatste dieren mei

Cras
Dwergzijdeaapje Cras

Dwergzijdeaapjes Cras werd vorig jaar achtergelaten op de drempel van een dierenkliniek in Spanje.Na een tijdelijk verblijf in AAP Primadomus, is hij naar AAP Almere gebracht waar hij kennis kon maken met vrouwtje Sitra. Samen zijn zij naar Tropical Zoo Berkenhof in de Kwadendamme verhuisd. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk hier de reis van de twee dwergzijdeaapjes (de kleinste apensoort ter wereld!) naar hun nieuwe onderkomen in de provincie Zeeland.

Neusbeer Maleficent is met Wiki en Sury meegegaan naar Monte Selvagem. Maleficent heeft daar een fijn verblijf en leeft samen met een vrouwtje en een ander mannetje.

Degoes Moreno, Diente en Mascar zijn naar Kinderboerderij Geldrop verhuisd.

Kapucijnaap Llani verbleef eerst in een ander Spaans dierenpark, maar kwam naar AAP omdat

dat park ging renoveren. Enkele dieren moesten daarom verplaatst worden. Llani heeft nu weer een permanent onderkomen: Oasis Park in Fuerteventura, Spanje. Daar leeft hij samen met een ander mannetje. Eerder leefde Llani bij een particulier.
Llani is met onze partner TUI Fly van Nederland naar Spanje gevlogen. 

 
Llani met Tui fly
Llani op transport met TUI Fly

 

Llani
Llani

 

Suri of Wiki
Een van de stokstaartjes

Stokstaartjes Wiki en Sury zijn herplaatst in Monte Selvagem, een dierentuin in Portugal.

De stokstaartjes hebben hun eigen verblijf gekregen. Mannetje Wiki en vrouwtje Sury verbleven eerder bij Spaanse particulieren. Zij kwamen erachter dat het toch niet zo handig is om een stokstaartje als huisdier te hebben.