Herplaatste dieren juli, augustus en september

 

Groene meerkatten Machmuga en Alex hebben allebei bij mensen in huis gewoond voordat ze bij AAP kwamen. Ze verbleven samen twee jaar bij AAP en gaan nu naar een prachtig verblijf in Keller's Ranch in Duitsland. Ook witstaartstekelvarken Danny en Amerikaanse nerts Neo wonen nu in het Duitse park. 

Berberaap Easy is naar De Zonnegloed in België gegaan. Easy is in 2015 gedumpt op straat, toen haar Franse eigenaar naar Amerika verhuisde. Ze was toen nog maar 1,5 jaar oud.

Luipaard Blacky is in 2016 bij een Spaanse particulier in beslag genomen. Blacky is daarna naar AAP Primadomus overgebracht. Daar leefde hij samen met luipaard Masai, die ook bij mensen thuis leefde. Nu mogen ze samen naar Zoo du Bois d'Atilly in Frankrijk. 

Rhesusapen Bassie, Adriaan, Puyi en Tchang zijn in 2011 bij AAP Almere gekomen. Zij werden tot die tijd gebruikt voor dierproeven. Vanaf nu wonen zij in Ierland, in het Secret Valley Wildlife Park.

Witoorpenseelaapjes Gurupi en Aruano zijn in februari in beslag genomen bij een Spaanse particulier. Zij zijn van AAP Primadomus naar het Portugese Monte Selvagem verhuisd. Zij leven daar nu samen met twee andere witoorpenseelaapjes.

Ringstaartmaki's Enina, Roa, Sivy, Fola en Moura zijn naar het Ark Wildlife Park in Engeland gegaan. Ze genieten daar van hun nieuwe verblijf bij het water!

Luipaard Moro is van AAP Primadomus overgebracht naar Zoo di Napoli in Italië. Hij heeft daar een mooi verblijf vol groene struiken! Hij kan daar de rest van zijn leven lekker van genieten. 

 

Luipaard Moro
Luipaard Moro in zijn nieuwe Italiaanse verblijf. 
Nerts Neo
Nerts Neo verkent zijn nieuwe verblijf in Duitsland.
​​​​​​
ringstaartmaki
De ringstaartmaki's genieten van het zonnetje in hun nieuwe verblijf in Engeland.