Geen kettingen meer voor Aurora

Berberaap Aurora zat vastgeketend aan een hondenhokAurora werd als baby uit Marokko gesmokkeld en kwam op opmerkelijke wijze bij een tankstation in Spanje terecht. Ruim zes jaar geleden stopte daar een auto met pech. Geld om de auto te laten maken, had eigenaar niet. Wél had hij een babyaapje en de ruil was snel gemaakt.  

In de jaren die volgden, zat Aurora vastgeketend aan een vies, klein hondenhok. Ze had geen soortgenootjes om mee te spelen; haar enige maatje was een hangbuikzwijntje dat daar rondscharrelde. Uit wanhoop probeerde Aurora hem te vlooien.

Inmiddels is Aurora veilig in AAP Primadomus. Hier kan ze in alle rust herstellen van haar verleden. Ze heeft echter nog een lange weg te gaan: Haar heupen en benen blijken bijvoorbeeld erg zwak. Niet zo vreemd, als je bedenkt dat ze nooit heeft kunnen klimmen en springen…

Dieren als Aurora hebben veel meegemaakt en moeten weer op krachten komen. Een gezonde maaltijd maakt hierbij al een wereld van verschil. Wil jij ze iets extra’s toestoppen? Kijk hier hoe je kunt helpen

LEVER JE OUDE MOBIELTJE IN VOOR AAP

Chimpansee Regina

Voor elk mobieltje dat wordt ingeleverd en opgeknapt kan worden, krijgt AAP een vergoeding van 3 euro. Deze vergoeding komt ten goede aan dieren zoals Regina. Bovendien spaar je het milieu als je mobieltje wordt gerecycled.

Inzamelenvelop aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke 2 maanden de leukste verhalen over onze dieren.